Tip na trance alba a kompilace pro červen

Tip na trance alba a kompilace pro červen

03. 06. 2009  |  Autor: Ctira.d  |  Komentáře (3)
První letní měsíc s sebou přináší obrovskou porci nové trance hudby. Chcete si do své sbírky CD pořídit nové umělecké album, či mixovanou kompilaci? V červnu není ani jedno z toho problém.

Above & Beyond pres. OceanLab Sirens of the Sea Remixed
(vychází 8.6.2009)

Above & Beyond přicházejí pod hlavičkou svého projektu OceanLab se žhavým dvojpočinem Sirens of the Sea Remixed. Deskou, kterou ostrovní magazín Mixmag označil za Album měsíce. Sirens Of The Sea Remixed od OceanLab (Above & Beyond a vokalistka Justine Suissa) přináší 20 klubových mixů tracků z loňského Sirens Of The Sea, ale i straší klasiky např. UK Top 20 hit Satellite. Najdete zde jak remixy umělců vydávajících pod hlavičkou labelu Anjunabeats (Above & Beyond, Oliver Smith, Jaytech ad.), tak remixy v podání hvězd typu Armina van Buurena, Ferry Corstena, Signum, Lange či Garetha Emeryho.

Armin van Buuren – A State Of Trance 2009
(vychází 8.6.2009)

Světová djská jednička Armin van Buuren přichází už s šestým dílem své série mix kompilací. S tímto dílem se také vrací k vydávání tohoto CD v klasickém letním termínu. Jako obvykle na vás čekají dvě CD a to On The Beach a In The Club, které jsou plné exkluzivního materiálu jak to u ASOT kompilací bývá zvykem. On the Beach je zvukově více melodičtější a na tomto disku se můžete těšit na tracky od umělců jako John O'Callaghan, Sunlounger, The Blizzard nebo Andy Moor & Ashley Wallbridge. In The Club je spíše energičtější a dynamičtější a obsahuje tracky od umělců jako John O'Callaghan, Gaia, Aly & Fila, Alex M.O.R.P.H. nebo Robert Nickson.

Alex M.O.R.P.H. - Purple Audio
(vychází 15.6.2009)

Alex přichází se svým debutovým uměleckým albem nazvaným Purple Audio, které obsahuje celkem 15 skladeb. Jak už to bývá zvykem, Alex si pozval ke spolupráci spoustu doprovodných vokalistů a vokalistek, jmenovitě to jsou Michael, Roberta, Katie Ma, Ana Cria a Simon. Purple Audio vám tedy nabídne směs vokálních skladeb, ale i poctivou dávku klasického Alexova trance zvuku.

Underground Anthems 2 Mixed By Manuel Le Saux
(vychází 15.6.2009)

Manuel Le Saux namixoval své první CD pro label Recoverworld v podobě Underground Anthems 2. Zvuk jeho mixu je velmi energický uplifting trance.
CD obsahuje nejen ty nejlepší skladby z roku 2009 vydaných na Discover, Flux Delux, Kill The Lights atd., ale i nejlepší skladby, které oficiální vydání čeká v příštích měsících. Na této kompilaci se můžete těšit na spoustu nových tváří jako Vicky Devine, Tiddey, Kane Nelson, které se za poslední rok objevily na scéně.
Samozřejmostí je také, že cd obsahuje i samotnou tvorbu Manuela Le Sauxe.

Lange presents Intercity Summer 2009
(vychází 15.6.2009)

Lange presents Intercity Summer 2009 je název nové série mix kompilací od anglického dje a producenta Lange. Tuto novou sérii pojmenoval po své oblíbené radio show Intercity, kterou vysílá každou druhou a čtvrtou středu v měsíci na internetovém rádiu Afterhours FM. Na dvou CD uslyšíte skladby od producentů jako Lange, Ronski Speed, Andy Moor, Gareth Emery, Menno de Jong, Leon Bolier a Martin Roth a od dalších velkých jmen současné světové top trance produkce.

Push - Global Age
(vychází 23.6.2009)

Přesně 15 let po vydání své první skladby přichází legendární Belgický producent Push, vlastním jménem Mike Dierickx, se svým novým albem. Počinem Global Age začíná nová etapa Pushovy kariéry, která obsahuje více než sto vydaných tracků a šest alb pod více než 60 různými pseudonymy. ''Album má progresivní dotek a jde cestou melodické trance jízdy'' říká autor alba, které obsahuje celkem 19 skladeb na dvou CD.

Paul van Dyk - Volume (The Best Of)
(Vyšlo 25.5.2009)

Na Grammy nominovaná německá trance legenda Paul van Dyk přichází se svým The Best Of albem. Jak už název napovídá, je se opravdu na co těšit. CD 1 obsahuje to nejlepší z Paulovi vlastní produkce včetně nového megahitu Home, který nahrál společně se zpěvákem Johnny McDaidem. Samozřejmostí na tomto CD je (podle mnohých) nejlepší trance track všech dob - For An Angel v PvD Remixu ‘09. CD 2 obsahuje to nejlepší z Paulových remixů. To znamená, že zde uslyšíte remixy tracků od Justina Timberlake, U2, Depeche Mode, New Order či Lisy Miskovsky. Tohle The Best Of album musí prostě mít doma všichni příznivci této německé legendy.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Czech smejd
07. 06. 2009 | 22:19:20
+0 | -0
to Trancovka: se s tim ještě chlub
Scrufa
06. 06. 2009 | 14:40:44
+0 | -0

------->

mě to spíše zavání jednosměrností
Trancovka
04. 06. 2009 | 11:23:43
+0 | -0
Super recenze...Pvd a AvB už mám stažený tak tejden možná čtrnáct dní:)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika