Vogue - extravagantní móda v tanečním rytmu

Vogue - extravagantní móda v tanečním rytmu

09. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Extravagantní módní kreace mladých českých návrhářů za hudebního doprovodu předních zástupců současné taneční hudby, s touto unikátní nabídkou přichází již tento pátek 12. června další díl oblíbené party Vogue - rezidentní noci DJky LayDee Jane v pražském klubu Mecca.
LayDee Jane si pro tuto stylovou příležitost pozvala DJ Orbitha a samozřejmě rezidenta akce DJ Fcuka. Pro dámy, milovnice módních výstřelků, platí do 23. hodiny volný vstup na akci.

Zatančit si na aktuální taneční muziku a přitom obdivovat originální až šokující modely mladých českých oděvních návrhářů, absolventů textilního a oděvního návrhářství Technické univerzity Liberec. Tolik nabízí program klubové noci Vogue, která se odehraje již tento pátek 12. června v jednom z nejnavštěvovanějších pražských klubů. „Moderní hudba a móda vždy patřily k sobě, proto jsem přivítala možnost představit na mé rezidentní noci Vogue práce nadějných českých návrhářů,“ vysvětluje koncept noci Lucie Králová alias LayDee Jane.

„Možná, že některého z těchto designérů budeme v budoucnu vídat na předních stránkách módních časopisů a jeho šaty budou předvádět supermodelky,“ dodává LayDee Jane, která si na páteční večer chystá speciální tříhodinový set. V něm jistě představí pražskému publiku i svůj nedávno vydaný singl „Keep on“.

Do kroku modelkám na přehlídkovém molu zahraje i česká DJská legenda, DJ Orbith. Každý z vystupujících interpretů reprezentuje jinou část hudebního spektra. Zatímco půvabná LayDee Jane nabídne pestrý progressive sound, DJ Fcuk, často přezdívaný českým Davidem Guettou, potěší především milovníky melodického house.

Vstup: 190 Kč & VIP : 490 Kč / Začátek 22:00, dámy do 23 hod. vstup zdarma
Předprodej 250 Kč v sítích Ticketstream.cz a Ticketpro.cz

Dodal: Aleš Povr, Trancegate live
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOGUE

Pátek 12. 6. 2009
Vstup: 190 Kč, holky do 23h. zdarma
Vystupují:
LayDee Jane, Fcuk, Orbith
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika