Africké a kubánské taneční rytmy rozezní divadlo Ponec

Africké a kubánské taneční rytmy rozezní divadlo Ponec

05. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Sobotní a nedělní večer bude v tanečním divadle Ponec patřit pohybu v afrických a kubánských rytmech. V české premiéře bude uvedeno představení Zvuky jednoho snu od umělecké dvojice Entre Pasos (Pavlína Černá, Alexeider Abad Gonzalez). Tvůrci v představení kombinují tradiční kubánské tance se současnými tanečními prvky.
Sobotní a nedělní večer bude v tanečním divadle Ponec patřit pohybu v afrických a kubánských rytmech. V české premiéře bude uvedeno představení Zvuky jednoho snu od umělecké dvojice Entre Pasos (Pavlína Černá, Alexeider Abad Gonzalez). Tvůrci v představení kombinují tradiční kubánské tance se současnými tanečními prvky. Druhá polovina večera bude patřit naší nejvýznamnější reprezentantce tanečního stylu afro contemporary Monice Rebcové a její skupině BA-TO-CU. Představení doprovodí hudebníci na tradiční africké nástroje

Na další dva večery 10. a 11. října do Ponce zavítá Domino Dance Company známé české choreografky Lenky Ottové s úspěšným představením Homo sentimentalis. Představení bude uvedeno společně s novým projektem Petera Miky, Olgy Cobos Beneath the Silence, který připravili společně s držitelkami letošní ceny Sazky - VerTeDance.
Během října a listopadu uvede divadlo Ponec v rámci akce „Český tanec v divadle Ponec“ nejúspěšnější projekty uplynulé sezóny. Každý měsíc bude navíc uvedeno vždy jedno premiérové představení.

Všechny taneční večery začínají ve 20.00. Další informace, včetně možnosti rezervace vstupenek, na www.divadloponec.cz.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika