Macy Gray vystoupí v září v SaSaZu

Macy Gray vystoupí v září v SaSaZu

14. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Fantastická americká soulová a R&B zpěvačka Macy Gray přijíždí na svůj premiérový exkluzivní koncert do pražského baru SaSaZu! Macy Gray vydává v letošním roce své páté album “The Gray Life”, které nazývá největším comebackem, jaký jste kdy viděli! Před českým publikem vystoupí Macy Gray 5. září 2009.
Macy Gray, vlastním jménem Natalia Renee McIntyre, se narodila v roce 1967 v americkém Ohiu a kromě své sólové pěvecké kariéry se věnuje jak skladatelství, tak produkování hudby nebo herectví. Vidět jsme ji mohli ve filmových hitech jako je Training Day, Spider Man nebo Scary-Movie 3.



Macy Gray vydává své páté album a během své kariéry nasbírala nespočet různých hudebních ocenění, kterým dominuje 5 nominací na ceny Grammy, z nichž proměnila ve vítezství jednu a to za svůj celosvětově nejproslulejší hit “I Try”. Tento song se objevil na jejím debutovém albu “On How Life Is”. Hit byl nominován na písničku roku a Macy Gray se s ním vyšplhala na první místa v hitparádách v Austrálii, na Novém Zélandu nebo v Irsku.

Dle slov Macy Gray nepřichází comeback z důvodu finančních nebo z touhy po slávě, ale čistě pro potěšení všech fanoušků. Nenechte si ujít výjimečný zážitek poslechnout si poprvé tuto famózní zpěvačku živě a to již 5. září v klubu SaSaZu. Lístky na koncert k zakoupení v síti Ticketpro.

Limitovaná nabídka exkluzivních vstupenek je následující: Základní vstupné 1950,- Kč. V ceně této vstupenky je zdarma následující konzumace: Pivo, Víno, Nealko, Bohemia Sekt, Obvyklé značky vodky, rumu, ginu, whisky a podobných drinků, Limitovaný výběr koktejlů, Základní raut složený ze specialit exkluzivní kuchyně SaSaZu

VIP gallery vstupenek 4500,- Kč - V ceně těchto limitovaných vstupenek je kromě exkluzivního VIP prostoru s perfektním výhledem zdarma neomezená konzumace: Pivo, Víno, Nealko, Exkluzivní SaSaZu Champagne, Obvyklé značky Vodky, Rumu, Ginu, Whisky a dalších podobných drinků, Výběr koktejlů, Bohatý raut složený ze specialit exkluzivní kuchyně SaSaZu.

Dodal: Barbora Vokatá, WTF Entertainment
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: MACY GRAY

Sobota 5. 9. 2009
Vstup: 1950 Kč (včetně konzumace zdarma)
Vystupují:
Macy Gray
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
thepajik
16. 06. 2009 | 09:13:24
+0 | -0
WTF?! tak to je výstižný název, protože tohle sem si říkal, když sem viděl kolik stojí lístky. Je to super zpěvačka, čekal sem na ni dlouho, abych ji viděl, ale jde mi o koncert, né o raut apod. Já vím, že to má být něco nového..ale stejně. Macy bych rád viděl..ale nebudu dávat 2000 za to abych se nažral. Radši si zajdu na samostatný koncert, jestli někdy v okolí bude.
Dan
15. 06. 2009 | 22:59:14
+0 | -0

colek

Hele i kdyz chapu co jsi chtel asi rict, ale v totmo pripade si "kapnul" asi vedle. Akci dela WTF a ne Sasazu. Je to ta sama agentura, ktera dela hromadu akci jak v O2, tak Tesle... Takze to, ze je to v Sasazu ma asi padny duvod bych rekl. A nakup Hummera to asi neni :) respect
čolek
15. 06. 2009 | 17:56:31
+0 | -0
Toto už SASÁRNA přehání. Nejde o vystupující hvězdu, ale o cenu vstupného. My Vám na chlast ser.me a na rauty taktéž. To bych si ji raději dal za 500ti kč někde v zašpiněném klubu, kam se dle mého hodí mnohem více. To je přesně ono - nakoupit levnej chlast, dosti draze ho bouchnout a pak si vozit prdele po Praze v Humerech. A je mi úplně jedno kolik milionů se do klubu dalo. Stejně to nebyly čistý peníze. Už jen jen to, že je to v Holešovicích vedle "Makra". Fuck off SSZ
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika