Chris Cornell již v neděli v Roxy

Chris Cornell již v neděli v Roxy

14. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americký zpěvák Chris Cornell přijede se svojí doprovodnou kapelou do pražského klubu Roxy již v neděli 21. června. Cornell se proslavil především jako frontman a autor písní ve známých rockových kapelách Soundgarden a Audioslave. Je pokládán za jednoho z architektů grunge hnutí v 90. letech minulého století.
Jeho hlas mohou ale znát i fanoušci Jamese Bonda, v roce 2006 zpíval v písni, která běží v podkresu úvodních titulků filmu „Casino Royal“. Svojí poslední deskou „Scream“, která vyšla letos v březnu v produkci hvězdného Timbalanda, vyvolal řadu kontroverzních reakcí.

Podle sdělení na svém blogu se mohou fanoušci v Praze těšit především na rockový koncert se skladbami z éry obou super kapel, ale i na sólový materiál – „everything from early days through Scream and everything in between.“

Kapela přijede ve složení: dva kytary, baskytara, bubny a klávesy. Chris Cornell je známý svým fenomenálním hlasem, který má prý rozsah čtyř oktáv. Byl několikrát nominován na Grammy, se Soundgarden toto ocenění získal v roce 1994. Není mu cizí téměř žádný hudební styl, jak ukázal třeba v soulovějším projektu „Temple of the Dog“, ve kterém představil světu budoucího frontmana Pearl Jam Eddieho Veddera. Vstupenky, kterých v tuto chvíli zbývá 150 kusů, jsou v prodeji v sítích Ticketpro, Ticketstream a Ticketportal. Koncert začíná ve 20 hodin a uvádí jej agentura Charm Music.

Dodal: Jiří Sedlák, ArtsMarketing.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: CHRIS CORNELL

Neděle 21. 6. 2009
Vstup: 765/790 Kč
Vystupují:
Chris Cornell (Usa)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika