Afterparty s Lee Daggerem ve Studiu 54

Afterparty s Lee Daggerem ve Studiu 54

24. 06. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Víkend doslova nabitý zajímavými afterparties s rezidenty Studia 54 a jejich speciálními hosty – to je program jedničky mezi českými afterkluby na tento víkend!
Pokud patříte mezi příznivce afterparties a čas od času si prodloužíte Váš večer v dnes již legendárním Studiu 54, neměla by Vám uniknout oficiální Meccamix afterparty se speciálním hostem Lee Diggerem, která proběhne již tuto sobotu.

Tato světově uznávaná osobnost na elektronické scéně, která byla mimo jiné nominována na Miami Winter Music Conferrence v kategorii nejlepší světový remixér zde vystoupí bezprostředně po ukončení poslední Meccamix party této sezóny v pražské Mecce.
Společně s již zmiňovaným headlinerem z Velké Británie se můžete těšit na oblíbenou dvojici Tommyho Rogerse & Peeta, kteří mimo jiné ve spolupráci s Lee Daggerem vydali svůj první singl, a dj´s Raju a Faith.

Na nedělním programu pražského Studia 54 je připravena oficiální Rehab afterparty. Pokud patříte mezi ty, kterým sobotní rehabilitace v naší metropoli nebude stačit, věřte, že se skvěle „doléčíte“ na této afterparty se skvělou atmosférou!

Ať už patříte mezi ty, kteří v sobotu navštíví v současnosti jednu z nejpopulárnějších parties v pražské Mecce, kterou Rehab bezesporu je, nebo raději dáte přednost jinému večernímu mejdanu, měli by jste mít na vědomí, že se můžete skvěle „dorehabilitovat“ v pražském Studiu 54 na oficiální Rehab afterparty pod vedením Peta Walka, Eagla, Adlet a Richieho, kteří Vám naordinují charakteristický Studio sound až do odpoledních hodin.

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika