Klubovka Limited Edition ve Studiu 54

Klubovka Limited Edition ve Studiu 54

07. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Druhý díl party Limited Edition je právě před námi, a proto Vás klub Studio 54 a ag. Trendmusic srdečně zvou na jeho další pokračování. Minulý díl měl velmi dobré ohlasy a ti kdo tam byli, tak ví, že se ani na chvilku nenudili. Ne jinak to bude i v pátek 14.10.
LIMITED EDITION

Druhý díl party Limited Edition je právě před námi, a proto Vás klub Studio 54 a ag. Trendmusic srdečně zvou na jeho další pokračování. Minulý díl měl velmi dobré ohlasy a ti kdo tam byli, tak ví, že se ani na chvilku nenudili. Ne jinak to bude i v pátek 14.10., kdy k Vám opět promluví sety rezidentů večera Petea Walka a Vítka Červeného. K ojedinělosti atmosféry tohoto večera přispěje i host, který patří k velice populárním djům na Vysočině:

DJ Size
Vlastním jménem Mirek Fiala , je dj pocházející z Vysočiny kterému není cizí žádná taneční hudba pokud má náboj a baví okolní party publikum. K djingu se dostal již před cca 10 lety, kdy začínal jako většina tehdejších DJ na vesnických diskotékách, ale po návštěvě několika house party v legendárním L-klubu v Pardubicích zjistil ,že komerce není to co by ho uspokojovalo. V současné době bydlí v Praze, jezdí po klubech v ČR a snaží se prezentovat energickou muziku s kvalitním basovou linkou, zajímavým vokálem a to s tempem od 125 do 135 bpm Od roku 2000 se věnuje i produkci např. úspěšná party Fresh nebo Energy Night v MC Effect HB. Mezi jeho oblíbené styly patří převážně Vocal-house, Deep-house s častými výlety do Tech-houseu, ale jak říká pokud se lidí baví, není problém zahrát „cokoli“, důležitá je dobrá atmosféra. Nejčastěji jezdí do MC Effect - Havl.Brod, Rokle - Ledeč nad.Sázavou, KD Liblice – Mělník, Bar u Jeffa – Humpolec, Hell – Ždár nad Sázavou a nyní nově host Studio 54 (Limited edition).

Djs: Pete Walk (studio54), Vitek Červený (RadioDeejay) + host dj Size

Vstup: 150 i s afterparty, Pivo 33, vodka za 50,-
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika