Kam v pátek? Na mejdan do Žlutých lázní

Kam v pátek? Na mejdan do Žlutých lázní

01. 07. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dokonalá představa léta zahrnuje několik věcí: teplo, slunce, pláž, vodu, válení se na pláži v teplých slunečních paprscích u teplé vody, orosené studené pití, orosené žhavé pozadí a pěkné tvary na koukání, grilování, muziku a jeden nekonečnej mejdan.
V pátek 3.července se v areálu O2 Žlutých Lázní uskuteční první letní open air pokračování oblíbeného klubového dýchánku Electro Beachbox / Dutty Weekend Special. Dostanete naloženo těch nejlepších klubových beatů, co se do vás vejdou, od jedněch z nejlepších klubových DJ’s v Evropě a hvězd mejdanů domácích. Bude tam všechno o čem jste snili, bude to na pláži a bude to zadarmo.
 
Přes oblibu domácího přísloví „zdarma i žloutenku“ dostanete pěkně kompletní informace o tom, na čí že sety si máte plánovat pocintání fešného trika koktejlem ve vydlabaném kokosu. Z Německa vám dorazí rozhodit sandál J-Bounce aka Paul Steyr, DJ navazující na tradici lidí jako A-Trak nebo Klever, stejně jako oni před pár lety drtil DJské battly a jako člen teamu Lordz Of Fitness (Kid Fresh, Rafik, Rasgunyado, J-Bounce) má doma pás světového šampiona ITF a se základy v dokonalém ovládnutí techniky teď drtí kluby. Má ucho, cit pro párty a ruce, které dokáží divoké párty představy dokonale a okamžitě realizovat.

Doplní ho Švýcar DJ Suivez, DJ s hudebním vzděláním a širokým hudebním rozhledem. Jako DJ Suit je k zastižení v DJské partě Vinnyl Cutterz, produkuje a DJuje v electro-hiphopové kapele Liricas Analas, skrečuje tak dobře, že předskakoval asi nejlepšímu skreč DJi všech dob - Q-Bertovi a ať už jako součást Ponybomb nebo sólo objíždí kluby po celém světě se svými sety, plnými fidget, minimalu a všeho možného, co vždy přetaví v maximální párty.

Ke dvojici zahraničních headlinerů ještě silný domácí support, který snad ani netřeba dlouze představovat: DJ Tvyks je už přes deset let jedním z nejvýraznějších jmen na domácí taneční scéně, kde dokázal vše, co se dalo a stále dál jde momentálně v Berlíně. A konečně „pražský anglán“ DJ Tuco aneb ten, kdo sem neustále tahá nové trendy, zvuky a styly a ten, kdo se neustále stará o to, aby klubová scéna nezatuchla a ten, jehož playlisty okoukává konkurence, když chce být o půl roku později „fresh“.


Dodal: Boombox
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRO BEACH BOX

Pátek 3. 7. 2009
Vstup: zdarma
Vystupují:
J-Bounce aka Paul Steyr, A-Trak, Klever, Lordz Of Fitness (Kid Fresh, Rafik, Rasgunyado, J-Bounce), Suivez, Vinnyl Cutterz, Liricas Analas, Q-Bertovi, Tvyks, Tuco
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika