Drum and Bass kalendář 07/2009

Drum and Bass kalendář 07/2009

06. 07. 2009  |  Autor: Lwicze  |  Komentáře (2)
Červencové počasí přímo vyzývá k návštěvám festivalů. Pokud nevíte kam si vyrazit zaskákat, tak zde je pár tipů na akce v tomto měsíci. Pokud nebude počasí přát, tak pro méně otrlé je zde i pár tipů na akce konané v klubech.
9. - 12.7. - Balaton Sound (HU)
Pokud odjíždíte na dovolenou a máte cestu přes Maďarsko, určitě se zastavte v Zamárdi. Umělci jako jsou Moby, Underworld, Kraftwerk, Röyksopp, Erick Morillo, Sven Väth, Carl Cox, a mnoho dalších jistě stojí za zdržení.

9. - 12.7. - Colours of Ostrava

Pokud zůstáváte doma, vyražte na největší domácí hudební přehlídku. Program se bude odehrávat na 11 scénách a nabídne i bohatý nehudební program - divadelní představení, diskuse, filmy v kinokavárně, workshopy a dětský svět. Hudební program se kromě tradičních dvou festivalových areálů na Černé louce a Slezskoostravském hradě rozprostře po celé Ostravě, od evangelického kostela přes náměstí až po kluby Templ a Fabric.

10. - 12 .7. - Free open-air párty na Okoři
Free open-air párty na Okoři nabízí zábavu na 2+1 stageích: reggae (dub, ragga, hiphop, asian...), jungle (dnb, funky, breakz, dubstep...), exkremental (messiah >omplex). Zahrají např.: djs Gardenzitty elders, Ruff Squaw, Aztek, Raveboy, Red-I, Yukimura.

10. - 12.7. - Perverse Slafkof
V obci Černvír se ve stejném termínu uskuteční také víkendová free akce, kde vystoupí řada skvělých djs. Napřklad Koogi, X.Morph, Blulajta, Mystique. Live si vystřihnou Hra.sek, Feel.da.life, Digital Aerobic, O.T.A., Mad Dave, Digital Fazzzone.

11.7. - Warm-up Summer Of Love
Jediný warm up, který má hned 3 stage: progressive - drum n bass - hard techno. Po celou noc budou rozeznívat netradiční, ale oblíbený prostor klubu Mlejn v Sadové u Hradce Králové. Vystupující djs: Michael C, Golpe, Reznyk, Hech, Tzésar, Neuronic, Famine a B.unq!

17.7. – Let It Roll warm-up
Nenechte si ujít INVADERS vol. 3 s podtitulem Let It Roll Warm up, který proběhne v Lanškrouně v XL clubu. Zahrají IM Cyber, Murte, Holder, KBCZ a Ext.

17.7. – Electronic Beats Session II
Tuto akci tentokrát hostí tereziánská fortová pevnost v Křelově u Olomouce. Pátek 17.7. v pevnosti Křelov slibuje jedinečnou atmosféru podpořenou profesionální audiovisuální projekcí a efekty. House stage nabídne Djské veličiny jako je Braun a Jag Kiranmay, DNB and Breakbeat stage se vytasí například s Philipem TBC a Ghonzalesem.

24.- 25.7. - Let it Roll open air festival
Druhý ročník oblíbeného festivalu odstartuje v pátek po 18:00. Prostor pískovny Oplatil ve Starých Ždánicích u Pardubic nabídne stejně jako loni tři bojová pole. Inovation main stage, kde jako headlineři vystoupí Andy C, Ed Rush & Optical, DJ z projektu Cyantific a další. Radio 1 Take Control stage, na které se předvedou nejzvučnější představitelé deepového drum & bassu Commix a nováčci tohoto žánru, Spectrasoul. Třetí, Wakata bar stage nabídne např.: Pixieho a Peeni-Walli Djs.

25.7. - Amerika Open Air
Na sobotu 25.7. si rozhodně udělejte čas a nenechte si ujít noc plnou skvělé muziky a spousty zajímavostí v Olomouci – Holici na pískovně Amerika. Hlavní stage v drum and bassovém, junglovém a raggajunglovém stylu ovládnou samé slečny. Shroombab, Katcha, Kiara, Redlolee, Kanjacca a Vje. Na druhé stagei pod velením samých mužů se bude hrát hned několik hudebních stylů elektronické hudby jako je breakbeat, minimal, house, tech-house a techno. Vystřídají se tu djs z Olomouce a okolí, například Čmelda, Flegma, B-Style, Shamanix.
2 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
cube
07. 07. 2009 | 16:34:11
+0 | -0

:-D

škoda že tam nebudu ;) ale tak snad příště...

07. 07. 2009 | 11:49:04
+0 | -0

doplnil bych ještě jeden ! - KILL ZONE

17.7. proběhne na jihovýchodní moravě DNB open air - KILL ZONE , v Uherské Brodě na Střelnici. vstupné bude pouze 30 czk ( 1 euro ), Axe proběhne pouze jeden den a začínat bude v 17:00 .



Mužete se těšit na djs: CYRUS (basstrike), HALFI (basstrike), HANYXZ (h5n1),UMBA (h5n1) , SKYTRIPER (shrootekk), CZIDA (kotel bojler crew), PIKESH (kotel bojler crew), SPEKTRA ONE, HCST (deratex)



koukat můžete na projekce od DERATEX a SHROOTEKK crew



BAR, UV dekorace, Fotbálek, Strobo lights, Fire show



doprava:

- z autobusáku v Brodě ze stanoviště č.5 v 17:10 a v 19:30. Vystupte na zastávce MARŠOV ROZCESTÍ

- bude organizován rozvoz i autem na tel: 773 943 595



GPS NAVIGACE:

Loc: 49°2'45.279"N, 17°39'1.98"E

MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika