Čtvrteční a víkendové afterparties ve Studiu 54

Čtvrteční a víkendové afterparties ve Studiu 54

14. 07. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud plánujete vyrazit za nočním životem i tuto středu, měli by jste mít rozhodně na paměti, že Vaše party nemusí vždy skončit zavřením vašeho oblíbeného klubu! Studio 54 vás zve na afterparties.
Pokračovat totiž můžete na pravidelné čtvrteční afterparty v pražském Studiu 54, kde se můžete protancovat až do pozdních dopoledních hodin.

Tento čtvrtek 16.7. Vás budou svými sety skvěle bavit půvabná djane Adlet a dlouholetý rezident tohoto pražského afterklubu – Pete Walk, kteří Vám naservírují sety plné těch největších housových pecek!

Začináme již ve 4 hodiny, ale na čtvrteční afterparty se můžete stejně jako na všechny ostatní výborně naladit v naší non-stop kavárně s hernou!

A co o víkendu?

Vyhlášený pražský afterklub Studio 54 láká na oficiální afterparty po prestižní a dnes již legendární rezidentní noci dje Lafayetta – Opera House a nedělní afterparty!

Tento pátek se Vám určitě nabízí nespočet možností kam a na jakou party vyrazit. Pokud jste ale příznivci kvalitní house music, neměli by jste si nechat ujít další díl prestižní noci rezidenta Lafayetta – Opera House, která má v pražském klubu Mecca dlouholetou tradici a na které se již představil nespočet dj´s v čele s hosty ze hraničí a české djské top. Nejinak tomu bude i tento pátek 17.7., kdy bude klub Mecca patřit všem operním příznivcům.

Bezprostředně po skončení této prestižní klubovky v pražské Mecce, se můžete těšit na její oficiální afterparty ve Studiu 54. Vystoupí operní rezident Lafayette, který celou afterparty odstartuje a předá pomyslné žezlo rezidentovi Pietrosovi, s kterým dále vystoupí a do úspěšného konce celou afterparty dovede výtečný bavič Paco, jehož energické sety jsou vždy třešničkou na dortu každé afterparty!

I v neděli si budete moci protáhnout Váš sobotní mejdan a protančit střevíce jak jinak než v pražském Studiu, které vám tentokrát nabídne sestavu dj´s: Smoke, Yan Dark a Faith.

Jak jste si již všimli, jednička mezi českými afterkluby nezahálí ani o prázdninách, kdy Vám připravuje týden co týden afterparties se skvělou atmosférou pod taktovkou Vašich oblíbených rezidentů. Nejinak tomu bude i předposlední červencovou neděli, kdy se za mixážní pult postaví oblíbenec Yan Dark, Smoke & Faith a Vy si tak budete moci vychutnat další nedělní afterparty nabitou tím nejlepším, co současná house music nabízí.

Doražte a přesvědčte se o tom, že je tomu skutečně tak! Na skvělé afterparties Studia 54 se můžete naladit v prostorách naší non-stop kavárny s hernou, kde Vám barmani připraví Váš oblíbený drink, který Vás dostane do té správné nálady.

Dodal: Michal Hanzl / Migell
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika