Afrika Islam na Warm Upech Summer Of Love

Afrika Islam na Warm Upech Summer Of Love

28. 07. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Předposlední víkend, kdy můžete vyrazit na Summer Of Love Warm Up Parties se hlásí o slovo. Čekají na vás hned tři Warm Upy a zatančit si můžete na Afriku Islama, Niku 77, DJe Jerryho, Golpe, či Jamal Djs. Anebo vyrazit na O2 Sázavafest...
První z Warm Upů tento víkend je už ve čtvrtek 30. července v klubu Perpetuum v Brně. Vstupné je jen kilo a za to dostanete nařezáno od mistra DJe, amerického Afriky Islama, který se v Čechách představí po delší době na krátkém turné. Zahraje tu svůj oblíbený mash up techna, hitovek a všeho možného. Doplní ho DJ jerry, Golpe a DJane Claire. Začíná se v devět hodin večer.

V pátek 31. července se Afrika Islam přesune do A-Klubu v Liberci. I tady ukáže svoje mistrovské djské umění tak, jak ho znáte. Spolu sním uslyšíte DJe Carl Lopeze a Pietrose. Vstup je za pade a začíná se v devět večer.

Plzeňáci můžou vyrazit na Summer Of Love Warm Up Party do klubu Neutral v Plzni. Vstupné je za pade, začátek je v devět hodin a zahrají Nika 77, Jamal Djs, Tzésar a Reznyk.

Ještě něco? ANO!
V sobotu 1.8. se na Afriku Islama můžete těšit na O2 Sázavafestu, kde vystoupí spolu s Orbithem a Storm Brothers na O2 Beach Stage. Tady ovšem Afriku Islama neuslyšíte tak, jak ho běžně znáte. Premiérově v Čechách se představí jako CHARLIE FUNK, hrát bude tak překvapivě, jak to umí jen on a uvidíte, že se nebudete stačit divit. Charlie Funk je mimo jiné jeho společný projekt s jeho otcem Afrikou Bambaata, třeba je někdy takto v Čechách uslyšíme v plné sestavě.

Na O2 Sázavafestu kromě Mobyho, Freak Power, Grooveridera, Fabia či Afriky Islama uslyšíte ještě tranceového Matta Hardwicka, kterého doplní Airto a Marwin Shamma. Hrát budou na hlavním pódiu po skončení hlavního programu, cca od 1.30 v noci až do rána.

A ještě něco?

Jak už asi víte, na Summer Of Love k 4 hlavním podiím přibude ještě mnoho dalších freestyle pódií, které jsme vybrali z nabídek, jenž nám od června posílají lidé. Celkem přišlo více jak 50 žádostí o vlastní stage na SOL a z nich jsme tento týden vybrali a zfinalizovali ty, které na SOL opravdu budou. Nabídka hudby tak bude na Summer Of Love opravdu pestrá a v Čechách doposud nikdy neviděná. Podrobnější tiskovou zprávu se všemi detaily a line upem pustíme online už v pondělí 3.8., na O2 Sázavafestu vše zveřejníme na letácích. Zatím pro vás máme seznam všech pódií pro povzbuzení vaší fantazie.

Dodal: Ales Bleha, Summer Of Love
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika