Rozhovor z Mariem  Ranierim

Rozhovor z Mariem Ranierim

10. 10. 2005  |  Autor: erow  |  Komentáře (0)
Antistatick klepe na dveře...již tento týden se ve frýdecko-místeckém kultůráku válcoven a plechu rozezní zvuky techna,jako headlinder vystoupí Mario Ranieriho se kterým nabízíme rozhovor
1.Ahoj Mario! Za pár dní hraješ na párty Antistatic, jak se na tuto párty těšíš a co od Tebe mohou party
people očekávat?

Ahoj, jsem rád, že se mohu vrátit zpět do ČR. Vím, že lidé tady miluji mou muziku a jsou vždycky hodně šťastni. Mám z toho velkou radost, a udělám vše pro to, abych lidi rozhýbal.

2.Rok se nám blíží k závěru, jak jej Mario Ranieri hodnotí? A co nám přinese ten následující?
V tomto období dodělávám mou nejnovější desku na mém labelu schubfaktor. Jmenuje se ANTI-RELIGIOUS a jsem na ni velmi pyšný. Využil jsem svou veškerou sílu, abych vydal perfektní desku. Ta deska je pro mě velmi osobní . mám rád všechno na schubfaktoru. V listopadu bude vydán label v belgii, nazvaný “FUCK SCHRANZ” – Zasraný schranz VOLAT TVRDÉ TECHNO…. A pracuji na prvním vydání mého sublabelu ostarrichi. Takže můžete čekat ještě hodně věcí do konce roku. Můžete si poslechnout novou produkci schubfaktoru na mých webových stránkách. www.marioranieri.at


3.Kdy byl u Tebe ten „zlomový rok“ kdy jsi začal hrát na velkých parties, Tvá produkce nabrala na obrátkách a proč si myslíš, že se tak stalo?
Pro umělce je jediná věc, která ho dělá větším profesionálem a dělá ho známějším je ČAS…. Dělám hudbu už 13 let a professionalně (s labely) 6 let ….. Zkušenosti jsou vše! Dobrý umělec není sám pro sebe nikdy dost dobrý. Pořád pracuji na tom, abych byl lepší a větší.

4.Jsi často přirovnáván vedle DJ Rushe, v čem si myslíš že je mezi vámi největší rozdíl?
Hm, nemyslím se, že jsem jako DJ Rush ….. dělá silnou hudbu a já taky…., ale pochází ze Chicagské scény, jeho hudba není s mou vůbec srovnatelná…. Když posloucháš jeho hudbu, slyšíš v jeho hudbě vliv Chicaga a Detroitu. Nejsem ovlivněn tímto stylem. Může být, že mně lidé srovnývajá s Rushem, protože používá velmi silné beaty ………….. Nevím


5.Co si myslíš o nynější taneční scéně? Proč se začíná nejen u nás rozpínat schranz? Ve většině západních zemí je hodně popularni i minimal tedy styl mnohem pomalejší. Myslíš, že tento zvuk je pro partypeople hodně „složitý“?
Lidé jsou různí – styly jsou různé ………. Hardtechno roste každým momentem – stává se větším a větším ………. Stejně tak jako v zemích jako Brazílie, nebo kdekoli jïnde…….. tvrdá hudba je dobrá, aby z lidí dostala agresivitu a pomohla jim zapomenout na pracovní den….. lidé potřebují tento styl, ve světě jako je ten náš! Je daleko lepší poslouchat a tančit na agresívnější hudbu, něž dělat agresívní věci.

6.Když jsme u těch stylů, bude Tě dál přitahovat tvrdé techno jaké hraješ, nebo nastane nějaká změna?
Vždy měním svůj styl – to záleží na moji náladě. Ale je to vždy tvrdá a rychlá hudba …. Někdy mixuji se staršími věcmi z 80 let, někdy s agresívním hardcorem z Holandska a někdy jen s funky house hudbou …. Ale vždy můžete , že nikdy neudělám jednu věc 2x!!!! Vidíte moje změny na každé desce, kterou vydávám.


7.Jak by podle Tebe měla vypadat správná párty? Co by měla splňovat, aby jsi byl spokojený a párty si užil?
Pro mě by byla nejlepší party , kdyby celý svět udělal oficiální den party. Kde mladí a staří, černí a bílí, bohatí a chudí, muslimové a katolíci, východ a západ šli spolu a užili si spolu zábavu, pití, nějaké pivo a tanec !!!!! Ale znám realitu a myslím si, že je to – I když je to smutné – jen fantazie


9.Víš, že u nás jsi často přezdíván Supermario? Setkal jsi se s tím i jinde ve světě?
hehehehe Vím, že …….. Jsem velmi pyšný, že jsem Supermario, ale nikdy jsem dosud toto jméno neslyšel v jiné zemi než v ČR, nebo na Slovensku.

10.Tvúj oblíbený napoj?
Pivo
Vodka (čistá)
Piňa colada
Red bull

11.Chtěl by jsi něco vzkázat návštěvníkům Antistaticu?
Ano: Chci říct všem lidem, že jsem šťastný, že se vracím do ČR a že už nemohu dočkat! Hudba je můj život a když přijedu do ČR a vidím šťastné lidi, že jsem dojel: Vím, že jsem na správné cestě! Těším se na Vás...:o)
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika