Drum and Bass kalendař 08/2009

Drum and Bass kalendař 08/2009

05. 08. 2009  |  Autor: Lwicze  |  Komentáře (0)
Je za námi první polovina léta a jistě si každý z nás chce tu druhou co nejvíce užít. Nejlépe na čerstvém vzduchu, kterého se nám v přeplněných klubech nedostává. Srpen je nabytý open air festivaly, ale i klubovými akcemi. Pojďme si tedy alespoň některé z nich představit.
7.- 8.8. – Pig Fest open air
Historicky první Pig Fest se uskuteční o víkendu 7. a 8. srpna u Plzně, na letišti Aeroklubu v Rokycanech. Jelikož pořadatelé mají velké ambice, a chtějí aby se festival zařadil mezi uznávané, nabízí 2 denní lineup plný kvalitní muziky od djs světového formátu: Pendulum, Rusher, Clodagh, CJ Bolland, Sub Focus, Baron. Doufejme, že se zadaří a dočkáme se pokračování.

7.- 8.8. – Czech Rolling open air meets Doprčic Fest
Tento multižánrový festival, vznikl spojením Czech Rolling a Doprčic festu. Návštěvníkům nabídne kromě drumandbassové a punkové hudby i jiné možnosti kulturního vyžití. (divadlo, filmy a turnaj ve stolním fotbálku) Na dnb stagei zahrají Bassbeast, Ultimate, Katcha, MC Jacob a další.

8.8. – Hradhouse
Festival má za sebou 10 let existence, silnou pozici mezi domácími elektronickými festivaly a mezinárodní uznání. Co ho čeká letos? Starobylá atmosféra boskovického hradu ve spojení se současnou elektronickou hudbou poskytne návštěvníkům neopakovatelný zážitek. O to se zaslouží hlavně djská esa: Umek, Gregor Tresher, Marco Bailey, Wehbba, Makoto, Marcus Intalex, Mc a zpěvačka Deezim.

14.8. – Drumstation
Další vydání Drumstation v Crossu láká na ryze český lineup. Vystoupí Anakin, Denius, 2K, Panorama, Happy Free Friends a samozřejmě rezident noci Beast 67.

15.8. – Summer Of Love
Ve Festival Parku v Hradci Králové proběhne již 13. ročník nejpopulárnějšího českého open air festivalu taneční hudby. Na čtyřech stageích svedou boj o přízeň diváků jak domácí, tak i zahraniční djs: Roni Size feat Mc Dynamite, Bad Company, Simon Bassline Smith feat Mc Youngman, John B, Dj Fresh, Laydee Jane, Blank & Jones a mnoho a mnoho dalších.

21.8. – Farrgo – „Back to roots“
Čtvrté pokračování párty Farrago odstartuje v pátek 21.8. v prostorách klubu Tee Pee u Brněnské přehrady. Pro příznivce elektronické hudby zahrají Chris Sadler, Groove Dana, Michal Pesina, Beat Poison Squaw. Samozřejmě rezidentní djs akce Max Pyro a Jimmy James.

21.8. – Drummatekk vol.5
Pátý Drummatekk vám nabízí deseti členný lineup. V čele s Imo-tepem z Dvojkytrojky, v neméně ceněných pozicích se představí djs z krů fdc.cz a drtek.cz. Dále Dj Bellybutton a nový přírůstek do sQuadry Cartel Sound - Dj Manwaz. Nebude chybět ani skvělá a velmi oblíbená MC Mis(s)chief. A kde? V Pardubickém L-klubu.

23.8. – Tankodrum Open-Air

Ke konci prázdnin v Dolním Žlebu u Šternberka proběhne pátý ročník open air electronic music festivalu Tankodrom. O kvalitní zážitky na hlavní drumandbassové stagei se postarají Yadel (stál u zrodu ostravské crew Dvojkatrojka), Rudeboy, M4Y4, ahZ, Jose24 a Bop. Za gramofony se jistě objeví i promotér akce Dj Gotia. Na druhé, freestyle stagei se vystřídají Omek a DRSH, Yarikuri, Dj Kumite a jeho breakové dvojče Kotlyk.

29.8. – Nu Lom Soundz
V unikátním prostoru lomu u sv. Josefa v Hořicích se uskuteční nový open air, zaměřený převážně na styly dnb, nu rave a minimal. Na hlavní drumadbass.cz stagei se představí jedna z nejlepších českých dnb Djek Katcha, dále pak Brooklyn, Kubatko, Doox vs. Killa, Cannon Foundy, Gotia.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika