Line up  KRAFTY Stage na TDK Time Warp

Line up KRAFTY Stage na TDK Time Warp

11. 10. 2005  |  Autor: ozzby  |  Komentáře (0)
Minulý týden nám United Music prozradili, jak to bude vypadat časově na hlavní stagei a také, jak to bude s vizualizaci. Tento týden UM prozrazují, jak to bude vypadat na 2nd stage.
Tato druhá hlavní stage bude umístěna v prostředním křídle paláce. Vystupující DJ´s vám naservírují porci toho nejlepšího ze současné trance / progressive music. info o nich ve zkratce zde:

Headlinerem KRAFTY stage bude holandský mistr MARCO V, jehož hvězda v posledních letech stále stoupá k vrcholu popularity. Marco V patří mezi nejžádanější a nejpopulárnější DJ´s a producenty současnosti, a řadí se po boku Tiesta, Armina a Ferryho Corstena mezi absolutní holandskou špičku.

Dalším holanďanem na Krafty stagi bude sympatický černoch Lucien Foort. Tenhle energický a veselý DJ a producent má na svém kontě spoustu velkých hitů, kompilací, remixů, rezidencí na Ibize, a hraní na velkých parties a festivalech jako Gatecrasher, Dance Valley, Slinky, apod.

Z Malty se přijede představit tamní jednička DJ Ruby, který na Maltě sám produkuje největší taneční akce a hraje po boku velkých jmen, které na Maltu pravidelně přijíždějí.

DJ San se letos s velkým úspěchem předvedl na festivalu Mácháč, a i tentokrát si připravil spostu vlastních novinek a nejnovějších kousků toho nejkvalitnějšího progressive a trance.

Tube Tech je německá kapela, která vystoupí živě v podání svých třech členů. Zaujaly vás taneční coververze The Doors –The End či Riders On The Storm. Poslechněte si je v podání Tube Tech naživo.

Laydee Jane, švýcarská Djka českého původu si během krátké doby vytvořila širokou základnu svých fanoušků, které baví svými energickými a pozitivními sety ve velkých klubech a na parties doma i v zahraničí.

DJ Quintin je mladý, ale velmi talentovaný DJ, který před třemi lety vyhrál holandskou soutěž Talent Awards 2002. Tuto soutěž organizuje společnost ID&T, a díky tomu Quintin vystupoval na největších akcích Innercity, Trance Energy, Sensation Black, Mysteryland, atd. Vybudoval si svůj vlastní styl podobný Tech houseu / Technu, ale s výraznými prvky Tribal.

Domácí DJ´s v bookingu a na Krafty stage zastoupí Djka Elite, která se během dvou let stala žádanou českou Djkou. Dokáže si získat publikum svojí energií a umí publikum skvěle pobavit svým charizmatem a skvělým výběrem desek.

KRAFTY STAGE (trance / progressive)

19:00 - 20:15 E-LITE
20:15 - 22:00 RUBY
22:00 - 22:45 TUBE TECH (live)
22:45 - 00:30 LUCIEN FOORT
00:30 - 02:00 SAN
02:00 - 04:00 MARCO V
04:00 - 05:30 LADEE JANE
05:30 - 07:00 QUINTIN

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika