Představujeme podzimní DnB Conferenci

Představujeme podzimní DnB Conferenci

18. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V sobotu 26. září se po roce vrací DNB Conference do pardubického L-klubu, kde se opět koná větší a co se týče line-upu vytuněnější verze této party. A kdo přijede tentokrát? Co můžete očekávat? Na co se můžete v září těšit?
V prvé řadě bychom akci rádi posunuli zase o něco dál, takže pokud se vám minulý ročník líbil, můžete se těšit na mnohá vylepšení, co se týče světel, zvuku, dekorací... Hlavní slovo bude mít tento večer ale hudba, pojďme si tedy přiblížit na koho se můžete těšit.

Z Německa dorazí extravagantní řezník The Panacea, z Anglie doveze neurofunk, techstep a techno dnb Masheen, z chladného východu přijede nejznámější ruský dj a producent Paul B v doprovodu MCho Coppy, který jak uvádí ve svém profilu, žije střídavě v Berlíně, Paříži a Londýně. A domácí barvy bude hájit například X.Morph ze stáje Redrum.

Druhá stage bude tentokrát ponese název Vendeta a rozduní se hlavně v rytmu dubstepu a breakbeatu, ale můžete se těšit i na taneční electro výlety nebo aktuální zvuk bassline. K poslechu i tanci zahrají mimojiné osvědčení hráči Saku, Adelight, Click Joe nebo producent ANS a další.

Pro více informací o přesném rozložení sil sledujte nově spuštěný web, kde najdete nejaktuálnější informace, profily headlinerů, historii párty DNB Conference, e-shop s tričkama a mnoho dalšího. Všechny potřebné novinky poskytnou i spřízněné hudební servery.

Dodal: Filip Vojta
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DNB CONFERENCE

Sobota 26. 9. 2009
Vstup: 200/230
Vystupují:
The Panacea, Masheen, Paul B a MC Coppy, X.Morph, Saku, Adelight, Click Joe, ANS
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika