Ušetřete 200 Kč na koncertu Groove Armady

Ušetřete 200 Kč na koncertu Groove Armady

30. 08. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už tento čtvrtek rozezní pražský klub SaSaZu hity jako např. Superstylin´, My Friend, At the river, Chicago a další v podání britského tanečního projektu Groove Armada, který se v Praze představí poprvé v kompletní koncertní sestavě, a to včetně obou zakladatelů (Andy Cato, Tom Findlay).
Koncert v Praze bude navíc úplně první zastávkou jejich aktuálního tour, které se váže k novému a velmi očekávanému albu Black Light. Tento měsíc má Groove Armada ohlášena pouze dvě koncertní vystoupení, což jen potvrzuje jejich výjimečnost a rozdíl mezi klasickým dj setem a plnohodnotným koncertem na živé nástroje s několika vokály, který nás čeká v SaSaZu. Pro své fanoušky jimi opravdu šetří, neb se jedná opravdu o vizuálně, umělecky a technicky náročnou podívanou. Je také pravděpodobné, že se dočkáme i vydání dalšího koncertního DVD po vzoru LIVE at Brixton, které se točilo během třech kompletně vyprodaných večerů! Téměř kompletní záznam z toho vystoupení můžete shlédnout níže.

Vstupenky je stále možné zakoupit v předprodejích sítě Ticketpro za 990czk a 1500czk do VIP galerie, kde vás kromě nerušeného výhledu čeká i neomezená konzumace nealko nápojů.

------akce -------

Při nákupu vstupenek v klubu SaSaZu řekněte heslo „Give-Me-Back-200“ („Vraťte-mi-200“) a získáte vstupenky za 790,- KČ místo běžných 990,- KČ. Získat můžete maximálně čtyři vstupenky na osobu.

Dodal: Petr Tajčman, Pink Dot
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

Koncert: GROOVE ARMADA

Čtvrtek 3. 9. 2009
Vstup: Předprodej 990 Kč, VIP za 1500 Kč
Vystupují:
Groove Armada (live)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
Soutěž s Groove Armadou
2x CD Groove Armada Best Of
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika