Studio 54 láká na první zářiové afterparties

Studio 54 láká na první zářiové afterparties

01. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Vyrážíte první zářiový pátek za zábavou v našem velkoměstě? Pokud nechcete aby Váš mejdan skončil zavřením Vašeho oblíbeného klubu, měli by jste mít na paměti, že tam kde to žije i po jeho zavření je legendární pražský afterklub Studio 54, které si na první zářiovou sobotu připravilo další z řady víkendových afterparties, na které tentokrát vystoupí půvabná djane Adlet, matador pražské scény Pete Walk, charismatický Yan Dark a Migell.
Pokud se chystáte do víru nočního života v naší metropoli i v sobotu večer, neměla by Vám uniknout pravidelná nedělní afterparty v jedničce mezi českými afterkluby, na které vystoupí přední rezidenti tohoto klubu.

Těšit se tentokrát můžete na ostříleného dje a rezidenta předních českých klubů – Tommyho Rogerse, populárního Ronnyho, producenta a dje v jedné osobě Marshalla a Veekaye.
Ti všichni Vás budou skvěle bavit svými osobitými sety až do odpoledních hodin a můžete si být jisti, že Vás opět pohltí nepopsatelná atmosféra afterparties tohoto renomovaného afterklubu, která je pro tento podnik tak charakteristická.

Pokud nebudete mít dost i po skončení nedělní afterparty, můžete ještě posedět v příjemném prostředí non-stop kavárny s hernou v horní části klubu, kde Vám naši barmani namíchají Váš oblíbený drink.

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika