Hip Hop CS opening night

Hip Hop CS opening night

01. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pokud stále nemáte jasno, jak je na tom v porovnání česká a slovenská hiphopová scéna, tak koukejte zbystřit! V pátek 11.9. startuje v KC Vltavská ojedinělý projekt Hip Hop CS, který vnese trochu jasno do polemiky o tom, kdo má lepší flow, texty, produkci a při čím koncertu budete nejvíc.
Svůj vlastní názor si můžete udělat pravidelně každý měsíc, kdy budeme do unikátního prostoru pro 1500 lidí zvát zástupce z obou táborů. Už první vydání rozhodně nebude zahřívacím. Na podiu se představí Peneři Strýčka Homeboye (PSH), ikony české hiphopové scény. Orion, DJ Mike Trafik a Vladimir 518 tak zahrají po letní pauze opět v Praze. V současné době mají PSH na svém kontě 2 desky a z kuloárů prosakují zprávy o nové desce, která se určitě zařadí mezi nejočekávanější hudební počiny letošního roku. Společně s nimi vystoupí Čistychov a Mišo Biely.

Čistychov se věnuje rapu od roku 1996 a své začátky si prožil jako člen skupiny L.U.Z.A., která dnes spolu se skupinou Drvivá Menšina tvoří slavnou bratislavskou formaci Názov Stavby. V roce 2004 vydal svůj debut „Né produkt!“. Druhá deska následovala o čtyři roky později a nese název „Posledný doberman“, která je pestrou směsí rapu, r'n'b a latino hudby - rapuje a zpívá se tu v sedmi různých jazycích. Na produkci se zde vedle Čistychova podílel i Mišo Biely, který je spojován hlavně se singlem „Každý Do Ma Pozná“ a který s ním společně vystoupí na koncertě ve Vltavské.

V rámci každého koncertu bude vyhlášena soutěž o nejoriginálnějšího writera v rámci Writers Best Tag contest! Přímo v době konání koncertu budete moci ukázat své umění na speciálních plochách, které jsme pro vás za tímto účelem připravili. Na konci roku 2009 bude za přítomnosti odborné poroty vyhlášený tag master. Tento vítěz obdrží jako cenu sadu profesionálních sprejů a zároveň mu Kulturní Centrum Vltavská v následujícím roce na vlastní náklady zrealizuje výstavu ve svých prostorách.

Dodal: KC Vltavská
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIP HOP CS

Pátek 11. 9. 2009
Vstup: Předprodej 130 Kč
Vystupují:
PSH, Čistychov, Mišo Biely + afterparty Writers BEST TAG contest!
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika