LaDiDa a Tonya Graves v KC Vltavská

LaDiDa a Tonya Graves v KC Vltavská

06. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
LaDiDa a Tonya Graves. Naše vůbec první Djka, která pravidelně vystupuje na největších světových party (minulý týden například s Carlem Coxem) a zpěvačka skupiny Monkey Bussines. První taneční party v novém klubu KC Vltavská si nemohla přát lepší obsazení.
Skoro každý, kdo někdy v 90. letech zašel na koncert, znal legendární Belmodo. Teď tento prostor v bezprostřední blízkosti stanice metra Vltavská znovu ožívá po kompletní rekonstrukci a svůj prostor zde budou mít i taneční party. A hned první akce přivítá zpěvačku Tonyu Graves z Monkey Bussines a Djku LaDiDu.

LaDiDa patří mezy nejúspěšnější české Djky a pravidelně hraje na party po celém světě. Je také držitelkou titulu DJ roku v anketě časopisu Report a autorkou nespočtu singlů a jednoho alba Lasergirl.

Tonya Graves je dlouholetou členkou skupiny Monkey Bussines a častou nominovanou v nejrůznějších anketách. Spolu s LaDiDou hrají energický mix houseu, jazzových prvků a zejména chytlavých vokálů.

Tonyu Graves s LaDiDou uvidíte živě v KC Vltavská v sobotu 12.. září od 22.00.hod. Dvojici poplní další krásná Djka Evson a Rudoff. Více info na www.vltavska.cz.

Dodal: Štěpán Dlouhý
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LADIDA A TONYA GRAVES

Sobota 12. 9. 2009
Vystupují:
LaDiDa a Tonya Graves, Evson a Rudoff
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika