Nabité lineupy víkendových afterparties

Nabité lineupy víkendových afterparties

08. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Je Vaším pátečním cílem jeden z předních pražských klubů a tušíte, že se i po jeho zavření budete chtít skvěle bavit a protancovat Vaše střevíce za doprovodu těch nejlepších housových pecek?
Jednou z možností kam v pátek večer vyrazit, jsou jedenácté narozeniny jednoho z nejprestižnějších českých klubů – Meccy, kde vystoupí věhlasný Kurd Maverick, jež se v poslední době proslavil remixem známého hitu Blue Monday. I po Maverickově vystoupení a skončení party oslavující jedenácté narozeniny Meccy, si můžete Váš mejdan prodloužit v jedničce mezi českými afterkluby – Studiu 54, jehož brány jsou Vám otevřeny!

Za mixážním pultem se tentokrát vystřídá brilantní dj Peet, který je polovinou populární dvojice Tommy Rogers & Peet, jež má na svém kontě ocenění v anketě Dance Music Awards , na které právem získala 1. místo v kategorii klubová party roku.

Dále se můžete těšit na oblíbence Ronnyho, charismatického Faitha a Smokea, kteří se postarají o výtečnou atmosféru sobotní afterparty! Pokud přemýšlíte kam vyrazit po zavření vašeho oblíbeného klubu, měla by být sobotní afterparty ve Studiu 54 jasnou volbou.

Vyrážíte i v sobotu večer do víru velkoměsta do jednoho z Vašich oblíbených podniků nebo dokonce na prestižní party Dance Celebration? Pokud ano, rozhodně by Vám neměla uniknout důležitá informace o pravidelné nedělní afterparty ve legendárním pražském afterklubu Studio 54, na které se představí přední rezidenti tohoto věhlasného klubu.

Pod pomyslným djským kotlem Vám tentokrát zatopí dynamický dj Miquel, miláček publika Richie, Subgate a energický Yan Dark. Ti si pro Vás připraví to nejlepší, co současní světoví producenti nabízí a můžete si být jisti, že se na této afterparty budete skvěle bavit až do odpoledních hodin a užijete si parádní atmosféru, jež je pro tento klub tak charakteristická jako nedomyslitelný Studio sound.

Afterparty startuje již ve 4 hodiny, ale pokud se jí nebudete moci dočkat a dorazíte do prostor klubu o něco dříve, nabízí se Vám možnost se na ní skvěle připravit v naší non-stop kavárně s hernou, kde Vám naši barmani namíchají Váš oblíbený drink!

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika