Festival bollywoodského filmu 2009

Festival bollywoodského filmu 2009

13. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již po sedmé se na podzim tohoto roku uskutečňuje Festival bollywoodského filmu. Letos nově nejen v sálech pražského kina Světozor, ale exkluzivně i v prostorách Velvyslanectví Indické republiky. V průběhu týdne ve dnech 12. - 18. října 2009 budete moci shlédnout širokou škálu filmů různých žánrů.
Stále populárnější Festival bollywoodského filmu se blíží! Luck By Chance, Billu Barber, Dostana, Rock On, Drona ... ty a mnoho dalších, to jsou tituly, které vás uzemní do sedadel nebo naopak rozhýbou tělo a zacloumají emocemi. Projekce v prostorách ambasády, která bude od 12. do 14.října, bude zdarma; kino Světozor navštivte od 15. do 18.října.

Letošní rok festival nese podtitul Faces of India/ Tváře Indie. Setkáte se nejen s velkolepými bollywoodskými trháky, ale také s řadou vážnějších titulů, nezávislými snímky a vyjímečnými dokumentárními filmy. Festival má každý rok bohatý doprovodný program. Součástí jsou setkání a diskuze se zajímavými hosty profesně spojenými s indickým filmem, ochutnávka indické kuchyně, výzdoba kina v duchu Bollywoodu a soutěžní výstava fotografií v prostorách kina Světozor.

Luck by chance - 2009

Fotografická soutěž
Pro milovníky nehybných obrázků byla opět vyhlášena fotografická soutěž na téma „Vaše bollywoodské tváře“. Hlasovat o vítězném snímku budou i diváci a to přímo během projekcí ve dnech od 15. do 17.října v prostorách kina Světozor. Vítěz bude vyhlášen v neděli 18.října. A cena? Lákavá! Dvě letenky do Bombaje od společnosti Gulf Air.

Bollywoodská párty
A co párty v indických rytmech? Ta přece nemůže chybět! Festivalová bollywoodská party samozřejmě bude! Jako každoročně se rozjede v PM Club (Trojická 10, Praha 2) v sobotu 17.října od 22 hodin a pojede až do rána! A co na vás čeká? Bollywoodská taneční show v podání tanečnic Ta-Natyam, Bolly skupiny Centra Tance Garam Masala; žhavé rytmy bude pouštět DJ San Jay z Munich Masala Team z německého Mnichova; malá taneční škola Bollywoodu se Sangitou pro každého nadšence. Skuteční fanoušci se budou moci účastnit Bollywoodská taneční soutěže, která kromě adrenalinu a zážitku z pohybu nabídne i bohatou škálu dárků a překvapení pro vítěze. Bollywoodská diskotéka a video projekce skončí až s ránem. Partnerem party je Centrum Tance www.centrumtance.cz.

Billu Barber 2009

Amatérská bollywoodská taneční soutěž
Máte rádi bollywoodský tanec? Tancujete na bollywoodské písničky? Chodíte na kurzy bollywoodského tance? Máte jedinečnou možnost! Zúčastněte se ojedinělé a uvolněné taneční soutěže, která proběhne na Party Festivalu bollywoodského filmu. Kdo se může zůčastnit? Zúčastni se může každý amatérský tanečník a tanečnice (vyjma členů účinkujících na party 2009). Co se bude tancovat? Tancovat můžete podle svého, ale vyžadujeme originální choreografii na bollywoodskou písničku, sólo nebo skupiny do maximálně pěti (5) účinkujících s tanečním vstupem do tří (3) minut. Přihlášky zasílejte na festival.bollywood@gmail.com. Uveďte svoje jméno, telefon, emailovou adresu a popis vstupu (účinkující, jméno písničky). Budete pak kontaktováni s detailními instrukcemi. Ve hře je mnoho cen! Oceňujeme rozmanité talenty soutěžících!

Program - Velvyslanectví Indické republiky

PONDĚLÍ 12. ŘÍJNA - 19.00 projekční sál
Chak De! India/ Go For It, India / Indie, do toho!
Dokáže tým pozemního hokeje překonat předsudky? Kabir Khan se po potupné prohře s indickým úhlavním rivalem Pákistánem stává trenérem dívčího hokejového družstva v příběhu o usmíření, houževnatosti a touze po vítězství. Tento kritikou oceněný i komerčně úspěšný film okouzlil městské i venkovské publikum.
Indie – 2007 – DVD – 153 min. 
Režie: Shimit Amin
Hrají: Shahrukh Khan, Vidya Malvade, Tanya Abrol
Hindi + anglické titulky + české titulky
Vstup volný




ÚTERÝ 13. ŘÍJNA - 19.00 projekční sál
Bobby
Klasický film Raje Kapoora o milostném vztahu pronásledovaném osudem se odehrává v Bombaji. Syn bohatého obchodníka potká dceru chudého rybáře a oba se do sebe okamžitě zamilují. Rodiče ovšem nesouhlasí... Neuvěřitelně úspěšný film byl v době svého vzniku jako závan čerstvého větru a ovlivnil mnoho módních trendů.
Indie – 1973 – DVD – 168 min. 
Režie: Raj Kapoor
Hrají : Rishi Kapoor, Dimple Kapadia
Hindi + anglické titulky
Vstup volný




STŘEDA 14. ŘÍJNA - 19.00 projekční sál
Holič Billu
Billu je chudý venkovský holič, který žije se svou ženou a dvěma dětmi. Jeho jednotvárný život se radikálně změní, když do vesnice přijede natáčet bollywoodská superstar Sahir. Začne se proslýchat, že Billu je Sahirův blízký přítel a Billu se přes noc stane místní celebritou. Trable začnou teprve ve chvíli, kdy vesničané žádají, aby Billu oslovil Sahira jejich jménem…
Indie/USA – 2009 – DVD – 139 min. 
Režie: Priyadarshan
Hrají : Irrfan Khan, Shahrukh Khan, Lara Dutta, Om Puri
Hindi + anglické titulky + české titulky
Vstup volný


 
Program - kino Světozor

ČTVRTEK 15. ŘÍJNA

17.15 velký sál
Bachna Ae Haseeno / Beware You Beautiful Ones / Krásky, bacha!
Zdařilá komedie sleduje romantickou životní pouť hlavního hrdiny Raje, který při výletě po Evropě potká dívku Mahi. Ta touží po opravdové lásce, Raj se však zalekne a ze vztahu vycouvá. Překoná po letech strach ze zodpovědnosti? Přivedou ho milostné eskapády ke skutečné lásce?
Indie/USA – 2008 – DVD – 152 min. 
Režie: Siddharth Anand
Hrají : Ranbir Kapoor, Bipasha Basu, Minissha Lamba
Hindi + anglické titulky + české titulky

18.15 malý sál
Sonar Kella / The Golden Fortress / Zlatá pevnost
Klasický film držitele Oscara Satyajita Raye se soustředí na příběh mladého chlapce Mukula, který si pamatuje události ze svého předchozího života. S pomocí terapeuta se vydá hledat místo, kde žila jeho minulá inkarnace. V novinách o tom vyjde článek a naznačuje, že by tam mohl být ukryt poklad. Zlákána vidinou bohatství se ho vydá pronásledovat banda zlodějů.
Indie/USA – 1974 – 35mm – 120 min. 
Režie: Satyajit Ray
Hrají : Soumitra Chatterjee, Santosh Dutta, Siddartha Chatterjee
Bengali + anglické titulky

20.15 velký sál
Luck By Chance / Šťastná náhoda
Vikram, mladý nadějný herec, sní o hvězdné kariéře a přijíždí kvůli tomu do Bombaje. Se stejným snem tam žije i ctižádostivá Sona, která je předurčena stát se hvězdou. Ti dva se samozřejmě potkají, jiskra přeskočí, ale – přežije jejich láska touhu po úspěchu? Jaké oběti budou muset přinést? Současný bollywoodský příběh odehrávající se ve městě, jež se zoufale snaží utéci před vlastní realitou.
Indie – 2009 – DVD – 156 min. 
Režie: Zoya Akhtar
Hrají: Farhan Akhtar, Konkona Sen Sharma, Hrithik Roshan
Hindi + anglické titulky + české titulky

20.45 malý sál
Aar–Paar / Across the Heart / Na opačné straně srdce
Kalu je taxikář, který byl krátce ve vězení za nedovolenou rychlost. Poté, co je propuštěn, ho již zaměstnavatel nechce přijmout zpět a Kalu se ocitne na ulici. Náhodou pomůže mladé ženě spravit auto a ta mu dohodí práci v garážích svého otce. Láska na sebe nenechá dlouho čekat. Když se to však otec dozví, Kalua vyhodí. Zoufalý Kalu se spojí s bandou darebáků, k nimž patří i tanečnice, která se do něj zamiluje, ale Kalu stále touží po Nikki.
Indie – 1954 – DVD – 146 min.
Režie: Guru Dutt
Hrají : Shyama, Guru Dutt, Johnny Walker
Hindi + anglické titulky

PÁTEK 16. ŘÍJNA

17.00 velký sál
Main Hoon Na / I’m Here/ Jsem s tebou
Režijní debut slavné choreografky Farah Khan je skvělým důkazem toho, že tzv. masala filmy (masala = směs indického koření) stále žijí. Jsou v nich napětí, humor, milostná zápletka, akční scény, hudba a tanec, spousta barev a emocí a to vše na pozadí politického konfliktu. Důstojník indické armády Ram Prasad Sharma v podání bollywoodské hvězdy Shahrukha Khana se snaží uskutečnit projekt, který by uvolnil napětí mezi Indií a jejím odvěkým rivalem Pákistánem. Jeho úsilí podkopává a všemi možnými prostředky ničí vysloužilý důstojník Raghavan, který začne ohrožovat i generálovu dceru Sanjanu. Ram Prasad se ji vydá chránit v přestrojení za jejího spolužáka.
Indie – 2004 – DVD – 179 min. 
Režie: Farah Khan
Hrají : Shahrukh Khan, Zayed Khan, Sushmita Sen, Kabir Bedi
Hindi + anglické titulky + české titulky

17.30 malý sál
Bobby
viz popis filmu 13. října

20.15 velký sál
Rab Ne Bana Di Jodi / A Match Made In Heaven / Láska z nebes
Plachý a dobrosrdečný Suri pracuje jako úředník a zamiluje se do dívky, kterou vidí poprvé při přípravách její svatby s jiným mužem. Řízením osudu ale ze sňatku sejde a Suri se do situace vloží. Dokáže ovšem, aby se do něj dívka zamilovala? Zafunguje jeho proměna v tančícího idola?
Indie – 2008 – DVD – 167 min. 
Režie: Aditya Chopra
Hrají : Shahrukh Khan, Anushka Sharma, Vinay Pathak
Hindi + anglické titulky + české titulky

20.45 malý sál
Bose: The Forgotten Hero / Bose: Zapomenutý hrdina
Film vypráví životní příběh indického revolucionáře S. C. Boseho, narozeného do prominentní bengálské rodiny, který věnoval téměř celé své mládí aktivnímu boji za nezávislost Indie na Britech. Zprvu byl spojencem např. J. Nehrúa či M. Gándhího, ale frustroval ho jejich pomalý a mravenčí způsob nenásilného boje. Jeho cesta revolucionáře ho nakonec zavedla úplně jiným směrem.
Indie – 2005 – 35mm – 208 min. 
Režie: Shyam Benegal
Hrají: Ila Arun, Pankaj Berry, Nicholas Chagrin
V anglickém jazyce

SOBOTA 17. ŘÍJNA

11.00 malý sál
Sonar Kella / The Golden Fortress / Zlatá pevnost
viz popis filmu 15. října

12.00 velký sál
Johnny Gaddaar / Johnny the Traitor / Zrádce Johnny
Parta pěti mužů se špatnou pověstí, zapletených do různých legálních i kriminálních aktivit, přijde na způsob, jak rychle zbohatnout. Vše je dokonale připraveno. V té chvíli se ovšem jeden člen gangu rozhodne ostatní kumpány podrazit. Ve hře, kde prohrát znamená zemřít, je v sázce doslova vše.
Indie – 2007 – DVD – 135 min. 
Režie: Sriram Raghavan
Hrají: Dharmendra, Neil Mukesh, Rimi Sen
Hindi + anglické titulky + české titulky

13.15 malý sál
Ladies Special / Zadáno pro ženy
Film popisuje, jak ženy z bombajské čtvrti Virar cestují vlakem za prací do 60 km vzdálené stanice Churchgate v centru města ve vagónech určených pouze pro ženy, kterým se říká Ladies special. Ve veselé a přátelské atmosféře si spolupasažérky vytvářejí v hektické Bombaji vlastní prostor na cestě mezi zaměstnáním a domovem. Prostor, ve kterém nejsou ničí manželkou, matkou, snachou, tchýní... jsou prostě ženami. Slaví tu narozeniny, tancují, připravují zeleninu k vaření. Jak trefně říká jedna z nich: „Je to chvíle pouze pro ně, chvíle pohody.“
Indie – 2003 – DVD – 30 min.
Režie: Nidhi Tuli
Hindi + Marati + anglické titulky
Následuje diskuze s Karanem Balim na téma „Nezávislá indická filmová tvorba“ (15 min.)
Film je součástí programu sestaveného Karanem Balim, filmařem a spoluzakladatelem společnosti Upperstall.com

14.30 malý sál
Morality TV aur Loving Jehad: Ek Manohar Kahani / Morality TV and the Loving Jehad: A Thrilling Tale / TV Morálka a milovat džihád: Napínavá story
V zimě roku 2005 se indičtí diváci dívali v televizi na další příděl zpráv „právě se stalo“, ale tentokrát zůstali v šoku. Ve městě Meerut uspořádali policisté (většinou ovšem ženy–policistky) razii na milence v parku, které zbili. Na slib exkluzivního zátahu nalákali i fotografy a televizní kameramany. Jaké je pozadí tohoto příběhu? Film nahlíží za obrazy, které splétají tapisérii indických zpravodajských kanálů, aby odhalil celkovou dynamiku města, jež je tvořena zejména strachem z lásky, stálým dohledem nad ženskou sexualitou, dějinami kolektivního násilí a kastovním útlakem.
Indie – 2007 – DVD – 31 min.
Režie: Paromita Vohra
Hindi + anglické titulky
Film je součástí programu sestaveného Karanem Balim, filmařem a spoluzakladatelem společnosti Upperstall.com.

15.00 velký sál
Drona / Drona
Moderní pohádka plná kouzel a temných sil. Jen jediný člověk na světě může v těchto časech ochránit tajemství Universa a spasit tak lidstvo před úplnou zkázou – bojovník Drona. Podstatná část filmu se natáčela v Praze a velkou hereckou příležitost (jednu ze svých nemnoha záporných rolí) dostala česká herečka Táňa Fischerová, která se osobně zúčastní besedy po projekci.
Indie – 2008 – DVD – 145 min.
Režie: Goldie Behl
Hrají: Abhishek Bachchan, Priyanka Chopra, Jaya Bachchan, Táňa Fischerová
Hindi + anglické titulky + české titulky
Následuje beseda s Táňou Fischerovou (30 min.).

15:30 malý sál
Supermen of Malegaon / Supermani z Malegaonu
Malegaon, malé zapadlé město uprostřed Indie, je zneklidněno společenským napětím a ekonomickou recesí. Aby unikli drsné realitě svých životů, hledají jeho obyvatelé útěchu ve fantaskním světě filmu. Stejná vášeň pohání skupinu filmových nadšenců, kteří natáčejí své vlastní bizarní nízkorozpočtové a hlavně vtipné parafráze bollywoodských filmů. Jejich ambice rostou a nyní jsou připraveni i na Hollywood a jeho Supermana. Sledujeme jejich snažení – někdy je legrační, jindy důmyslné či k zamyšlení. Je to hold vůli, jež nikdy nemůže být přemožena, vůli, která umožňuje Supermanům z Malegaonu natočit malegaonského Supermana.
Indie – 2008 – DVD – 52 min.
Režie: Faiza Ahmad Khan
Hindi + Urdu + anglické titulky
Film je součástí programu sestaveného Karanem Balim, filmařem a spoluzakladatelem společnosti Upperstall.com.

17.00 malý sál
Lakshmi and Me / Lakshmi a já
„Jakého hříchu jsem se dopustila, že jsem se narodila jako žena?“, ptá se Lakshmi. Tato mladá posluhovačka pracuje v Bombaji deset hodin denně, sedm dní v týdnu. Jedním z jejích zaměstnavatelů je Nishtha Jain, který se rozhodne natočit dokument o jejich vztahu. Točí u ní doma i během práce v různých prostředích. Sleduje, jak Lakshmi zachází s těmito dvěma rozdílnými prostory – ve vlastním domě rozhoduje o všem ona, v jiných domácnostech je služebnou. Postupně se na základě jejich rozhovorů odkrývá celá problematika vztahů mezi sluhy a jejich zaměstnavateli. Samotný proces natáčení má samozřejmě vliv na další průběh událostí a na vztah mezi Nishthem a Lakshmi. Čím hlouběji proniká Nishta do jejího života, tím více si Lakshmi klade otázky, na něž dříve znala jasnou odpověď.
Indie – 2007 – DVD – 59 min.
Režie: Nishtha Jain
Anglicky +Hindi + Marathi +Tamil + anglické titulky
Film je součástí programu sestaveného Karanem Balim, filmařem a spoluzakladatelem společnosti Upperstall.com.

18:30 velký sál
Dostana / Friends / Přátelé
Příběh dvou mladých mužů, kteří se náhodou seznámí při hledání podnájmu. Poté, co zjistí, že majitel jednoho vhodného bytu hodlá ubytovat pouze dívky, protože v něm už jedna bydlí, přijdou na elegantní řešení – budou předstírat, že jsou na kluky a že spolu chodí. Plán jim vyjde, ale neuvěřitelné komplikace na sebe nenechají dlouho čekat.
Indie – 2008 – DVD – 142 min. 
Režie: Tarun Mansukhani
Hrají: John Abraham, Abhishek Bachchan, Priyanka Chopra
Hindi + anglické titulky + české titulky

18:45 malý sál
Super30 / Třicet nejlepších
Učitel matematiky Anand a jeho kolegové z chudého Biháru vyberou mezi svými studenty třicet nejpotřebnějších a nejtalentovanějších a během náročných osmi měsíců je připraví na mimořádně důležité vstupní testy na Indický technologický institut. Přijetí na tuto školu je zárukou dobře placeného zaměstnání a finančního zajištění a studenti i jejich rodiny jsou pro to ochotni obětovat vše. Film ukazuje, jak může vzdělání změnit život jednotlivce i celou společnost.
Velká Británie – 2008 – BETA SP – 60 min. 
Režie: Christopher Mitchell
Hindi + anglické titulky

20:15 malý sál
Zanjeer / The Chain / Řetěz
„Perfektní ukázka pravého filmu ve správný čas. Přišel ve chvíli, kdy diváci byli již unaveni romantickým manýrismem a obraceli se k mnohem realističtějším tématům každodenního života. Zejména mladá generace zažívala v období čtvrtstoletí indické nezávislosti velkou deziluzi. Život byl těžký boj, korupce kvetla a nezaměstnanost rostla. A tehdy přišel Zanjeer. Obecenstvo bylo ohromeno a radostně objalo tohoto nového hrdinu – rozhněvaného mladého muže, který usiloval o vyřešení svých problémů, i když k tomu někdy musel překročit hranu zákona.“ (upperstall.com)
Indie/USA – 1973 – 35mm – 145 min. 
Režie / directed by: Prakash Mehra
Hrají: Amitabh Bachchan, Jaya Bhaduri, Pran
Hindi + anglické titulky

NEDĚLE 18. ŘÍJNA

12.30 malý sál
The Organic Way / Přirozená cesta
V letech 2001–2007 přes 150 tisíc farmářů po celé Indii spáchalo sebevraždu. Každá sebevražda má mnoho příčin, ale společným faktorem byl růst cen chemických hnojiv a pesticidů, snižující se úrodnost půdy a rostoucí závislost na komerčních druzích osiva. V mnoha koutech země však drobní farmáři znovuobjevují udržitelný způsob zemědělství. Žijí a pracují v odlišných zeměpisných, klimatických a ekonomických podmínkách, pěstují mnoho druhů plodin a mají různou úroveň zkušeností a znalostí. Ale všichni patří ke stále početnější skupině zemědělců, kteří by mohli najít způsob, jak bojovat s potravinovou krizí v Indii. Tento film je portrétem čtyř takových farmářů.
Indie – 2008 – DVD – 58 min.
Režie: Sunil Shanbag
Hindi + anglické titulky
Film je součástí programu sestaveného Karanem Balim, filmařem a spoluzakladatelem společnosti Upperstall.com.


13.30 velký sál
Bhool Bhulaiyaa / A Maze / Bludiště
Příběh této napínavé komedie přecházející až v horor se točí okolo starobylého vesnického paláce, obývaného duchem bengálské tanečnice. Jednou se potomek královské rodiny Siddharth se svou ženou Avni rozhodnou strávit měsíc v tomto paláci. Zvrat nastává v okamžiku, kdy Avni odemkne zakázanou komnatu a začnou se dít velmi zvláštní věci.
Indie – 2007 – DVD – 159 min. 
Režie: Priyadarshan
Hrají: Akshay Kumar, Vidya Balan, Ameesha Patel
Hindi + anglické titulky + české titulky

14.00 malý sál
The Great Indian School Show / Velká indická reality show
Vedení školy nainstaluje do svých budov 200 průmyslových kamer, které sledují všechny učebny, chodby, schodiště i hřiště. Jakou má tento krok odezvu? Jaký dopad má tento neustálý dohled na výuku, kázeň a v dalších ohledech? A ředitel Velký bratr má s využitím nejnovější technologie dokonce ještě větší plány – chce zachytit i co píše student v poslední řadě na svém notebooku. Život v této škole už určitě nebude tím, čím býval. Film byl promítán na více než dvaceti mezinárodních filmových festivalech a byl vybrán jako zahajovací film na Documentary Fortnight v Muzeu moderního umění (MoMA) v New Yorku. V roce 2006 získal cenu Asociace indických producentů dokumentárních filmů.
Indie – 2005 – DVD – 53 min.
Režie: Avinash Deshpande
Hindi + anglický jazyk + anglické titulky
Film je součástí programu sestaveného Karanem Balim, filmařem a spoluzakladatelem společnosti Upperstall.com.

15:30 malý sál
Sotto Il Cielo Di Ahmedabad / Under Ahmedabad Sky / Nebe nad Ahmedabádem
Nebe nad Ahmedabádem zaplní kadoročně milióny pestrobarevných draků. Původně byl Makar Sankranti výlučně hinduistickým svátkem, postupně se ale vyvinul v neobyčejnou soutěž, které se účastní milióny lidí. Co se ale stane s draky, kteří z nelítostných vzdušných soubojů vyjdou jako poražení a spadnou na zem? Odpověď možná nalezneme v očích dětí ulice, vyděděnců, pro které nebe stále ještě není na dosah.
Itálie – 2007 – BETA SP – 37 min. 
Režie: Francesca Lignola, Stefano Rebechi
Gujarati + anglické titulky

16.30 velký sál
Ghajini / Ghajini
Sanjay je bohatý podnikatel, Kalpana úspěšná modelka se srdcem ze zlata. Ti dva se potkají a okamžitě se do sebe zamilují. Jejich šťastná láska končí ve chvíli, kdy Kalpana zachrání skupinu dívek ze spárů gangstera jménem Ghajini. O několik dní později je sama napadena a umírá, zatímco Sanjay skončí v nemocnici. Po úderu železnou tyčí částečně ztratil paměť, přesto je předurčen k vykonání pomsty.
Indie – 2008 – DVD – 220 min. 
Režie: A.R. Murugadoss
Hrají: Aamir Khan, Asin Thottumkal, Jiah Khan
Hindi + anglické titulky + české titulky

17.00 malý sál
Sita Sings the Blues / Sita zpívá blues
Bohyně Sita žije v odloučení od svého milovaného manžela a pána Ramy. Nina je animátorka, jejíž manžel se odstěhuje do Indie a pak se s ní rozejde po e–mailu. Oba příběhy starodávné tragédie a moderní komedie vyprávějí tři zábavné loutky. Tato nádherně animovaná interpretace indického eposu Ramayana je skutečnou pastvou pro oči a právem získala řadu cen na festivalech po celém světě.
USA – 2008 – DVD – 82 min. 
Režie: Nina Paley
Hindi + anglický jazyk

19.00 malý sál
Bose: The Forgotten Hero / Bose: Zapomenutý hrdina
viz popis filmu 16. října

20.00 velký sál
Rock On!!
Příběh čtyř kamarádů, kteří chtějí uspět ve světě rockové hudby. Hrají sice na svatbách, ale přihlásí se do televizní soutěže a poté, co vyhrají, se musejí naučit čelit mnoha nečekaným výzvám popularity. Vydrží jejich přátelství nebo podlehne záři reflektorů? A co bude s kamarády za deset let?
Indie – 2008 – DVD – 145 min. 
Režie: Abhishek Kapoor
Hrají: Farhan Akhtar, Arjun Rampal, Koel Purie, Shahana Goswami
Hindi + anglické titulky + české titulky

Dodal: Judita Urbánková, tým Filmového bollywoodského festivalu
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika