FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival volného času na Ladronce

Festival volného času na Ladronce
13. 09. 2009   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) O tom, že trávit volný čas zevlováním je hřích, svědčí pestrost programu Ladronkafestu, který letos již po osmé pořádá Městská část Praha 6. Festival nabízí výběr z nejrůznějších sportovních aktivit, které si mohou sami návštěvníci vyzkoušet.
Na podiu budou probíhat sportovní exhibice, taneční vystoupení nebo koncerty studentských kapel. Představí se mnoho výtvarných dílen a zážitkových workshopů. Soutěže, hry, relax a také netradiční občerstvení nabízí Ladronkafest po celý sobotní den, který vyvrcholí po osmé hodině koncertem kapely The Tap Tap s Karolínou Ruppert a beatboxerem Jonášem Mlejnkem. Vstup je zdarma.

Program na Ladronkafestu zahájí moderátoři LENNY TRČKOVÁ a JIRKA MÁDL spolu s beatboxerem JONÁŠEM MLEJNKEM již v 11 hodin. Spustí tak nezadržitelnou vlnu podívané, zábavy a zážitků. Návštěvníci si mohou vybírat ze sportovních aktivit, které se postupně představí i na exhibičním podiu. V nabídce je florbal, taekwondo, sportovní šerm, freebording, judo, capoeira, bikes, rugby, frisbee, parkour, kiteboard, lacrosse, bojová umění, yoyo nebo americký fotbal. Na U RAMPĚ předvedou ti nejlepší borci v republice nebezpečné triky na všem, co má kola nebo kolečka. Sportovní exhibice můžete buď obdivovat, nebo si každou z nich sami vyzkoušet. Jednotlivé sportovní oddíly vás rádi zasvětí do svého umění na svých stanovištích. Kromě toho budete jako účastníci sportovního programu pod patronací mistra snowboardcrossu MICHALA NOVOTNÉHO.

Sportovní klání a exhibice budou střídat energická taneční vystoupení skupin Primavera a Fantasy Dance či módní přehlídka kreativních šatů ZŠ Petřiny. Až do 17 hodin nás každou hodinu rozparádí vystoupení jedné skupiny vybrané v rámci soutěže studentských kapel. Soutěž uvádí MICHAL MALÁTNÝ, frontman kapely Chinaski! Pokud jste se do soutěže nestihli přihlásit, můžete začít hned trénovat. Třeba v DJské a beat-boxové dílně spolu s break-beatovou formací Opatov Bboys.

Sekci výtvarnou i s workshopy zaštiťuje režisér JAKUB KOHÁK. I tato část programu je barvitá. Můžete si zkusit malovat na keramiku, papír i jiné materiály, ale také poznat, co znamená zážitková kresba. Neposednější umělci mohou dát průchod svému talentu se skupinou scénického tance nebo si půjčit brusle a vydat se na objížďku parkem. Dobrovolní záchranáři naučí zvídavá dítka první pomoci, zajímavé bude také vyzkoušet si, jak vnímají svět nevidomí lidé. Nebudou chybět ani prezentace neziskových organizací a prodej výrobků z chráněných dílen.

Kdo nelení a zúčastní se soutěže NEZEVLUJ A VYHRAJ KOLO S EVROPOU 2, má velkou šanci odjet z Ladronkafestu na kole! Za účast v jednotlivých aktivitách sbírají návštěvníci body, ten kdo jich nasbírá nejvíc, postupuje do večerního slosování o trackové kolo firmy Author. Festival počítá i s méně aktivními návštěvníky, pro které má nachystanou soutěž TIPUJ A VYHRAJ opět o skvělé ceny. Radost z výhry i z aktivně stráveného dne zhudební před soumrakem kapela THE TAP TAP, s kterou si zazpívá KAROLÍNA RUPPERT. Se svými beaty s nimi bude boxovat BEATBOXER JONÁŠ MLEJNEK.

Dodal: Jan Polouček, MVP agency

LADRONKAFEST

Sobota 19. 9. 2009
zdarma
Vystupují:
The Tap Tap a Karolína Ruppert, Koblížci + koncerty studentských kapel a sportovní exhibice
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |