Mark Dynamix v Radosti FX

Mark Dynamix v Radosti FX

22. 09. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jeden z nejžádanějších djů Austrálie a zároveň zástupce světoznámého labelu Ministry of Sound - Mark Dynamix poprvé zavítá do České republiky a představí se tak domácímu publiku na zbrusu nové party Beefphunk v pražském klubu Radost FX, která již teď slibuje opravdu nevšední zážitek!
Legendární pražský klub Radost FX si pro Vás ve spolupráci s Beefphunk agency připravil na poslední říjnový pátek opravdovou lahůdku v podobě premiérové noci Beefphunk, na kterou zavítá jednička australské elektronické scény ze stáje Ministry of Sound – Mark Dynamix společně s krajanem Muratem Kilicem (Stil von Talent), kterým budou supportovat rezidenti této nové noci Schwa (Beefphunk, Beefrecords), Lucas Hulan (Beefphunk, Nightphunk) a Subgate (Beefphunk).

Mark Dynamix je v současnosti nejžádanějším producentem a djem Austrálie. Na svém kontě má 27 mixovaných kompilací, 8 alb a jeho mixovaná kompilace Ministry of Sound se stala vůbec nejprodávanější v historii australské Ministry of Sound. Pravidelně se umisťuje na předních příčkách australských soutěžích od roku 2001, jako dj procestoval téměř celý svět od rodné Austrálie přes Evropu, Asii až po Ameriku a je v neposlední řadě také vlastníkem labelu Long Distance recods. Je nám ctí, že tohoto uznávaného producenta můžeme poprvé přivézt do České republiky. Druhým hostem premiéry nové noci Beefphunk je další australský umělec – Murat Kilic, který se v minulosti představil pražskému publiku již několikrát. Naposledy to bylo v pražské Roxy v roce 2006 na party Elektra. Je organizátorem největší afterparty v Sydney – Spice a úspěšného eventu Lost Baggage, na kterém v minulosti vystoupili taková světová jména jako jsou Trentemoller, Stephan Bodzin, Jimpster, Gaiser, Layo and Buswacka, Joris Voorn, Phonique, Michael Mayer a mnoho dalších.

Tento charismatický chlapík se mimo jiné proslavil i remixem skladby Olivera Koletzkiho, jež se zanedlouho po jeho vydání stal velmi úspěšným a populárním. O support se postará majitel renomovaného labelu a polovina česko-australského projektu Shades of Gray – dj Schwa, matador české elektronické scény a zakladatel labelu Nightphunk v jedné osobě – Lucas Hulan a brilantní dj oblíbený díky svým osobitým vystoupením, díky kterým se pravidelně představuje na předních českých parties a festivalech – Subgate. Tato vytříbená party kromě opravdu nabitého a originálního linepu slibuje stylové videoprojekce, nevšední atmosféru, která Vás doslova strhne a v neposlední řadě spoustu překvapení, díky kterým se tento event stane nezapomenutelným. Předprodej vstupenek na Beefphunk night v síti ticketpro a ticketstream.

Dodal: Ondřej Beránek
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika