Páteční SoundCream v Mecce

Páteční SoundCream v Mecce

04. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po nabitém programu zářijového SoundCreamu se ani tentokrát nemusíte bát, že bychom vás nějak zanedbali. Dlouho jsme přemýšleli a nechali si záležet na tom, aby i říjnový SoundCream byl zážitkem, na který se ještě nějaký ten pátek vzpomíná.
Pozvání přijal nejen skvělý producent, dj, ale zejména také skvělý člověk s neobyčejným hudebním talentem – DJ Gen Dilini. Gen Dilini, se stejně jako náš zářijový host měl možnost zúčastnit prestižní Red Bull Music Academy. Jeho začátky jsou spjaty s dobou studia v Mexico City a od té doby toho stihl opravdu hodně. Z mnoha jeho úspěšných rezidentních party jmenujme jednu z nejvyhlášenějších parties v Praze v letech 2002-2003 - New York, New York právě u nás v Mecce, kde si zahrál po boku New Yorských matadorů houseu, nebo Djs z vyhlášeného Londýnského klubu Ministry of Sound.Gen Dilini je ale také velmi pilným producentem a remixérem, za zmínku stojí jeho remix skladby Lucky Boy, jejímž autorem je J.P.Muchow, a která je součástí soundtracku kultovního filmu české kinematografie, filmu Samotáři. Jeho služeb využili i oblíbení Tata Bojs, Laura a její tygři, Pavel Vítek a rozhodně bychom neměli opomenout namíchání dvou promo setů pro světoznámý label Defected.

Dalším hostem bude oblíbený pražský Dj P@co, který často vyráží za svými bookingy i na Slovensko. Ze stáje techno.cz se můžete tradičně těšit na skvělého Dje TExxe a pochopitelně nesmí chybět ani rezident SoundCreamu – Dj Macio. Pokud by vám tato sestava ani tak nestačila, tak neváhejte a seběhněte pár schodů dolů na techno.cz stage, kde budete mít možnost vychutnat si hudbu podstatně jemnější konzistence. Tradičně zde bude operovat Myclick aka. Dj Face, kterého doplní jeho host DJ Timo Timonen. Příště už tímto hostem však můžete být právě vy! Nevěříte? Smícháte už bez problému dvě skladby? Baví vás taneční hudba? Je pro vás Mecca tou důležitou metou? A máte už set, za který se nestydíte a baví i vaše okolí? Pošlete jeho link na mail face@techno.cz a očekávejte odpověď – my nové talenty prostě chceme podporovat!

Dodal: Klub Mecca
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SOUNDCREAM

Pátek 9. 10. 2009
Vstup: 190 Kč
Vystupují:
Gen Dilini, P CO, Texx, Macio, Face, Timo Timonen
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika