Klub Amnesia míří do Meccy

Klub Amnesia míří do Meccy

04. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Který z clubberů by neznal klubové nebe, které se nachazí na ostrově Ibiza? Tězko by se někdo takový hledal. Dámy a pánové, co takhle club Amnesia Tour v Praze? Klub, který byl oceněn jako nejlepší na světě v prestižní “Winter Music Conference“ v Miami přijede v říjnu do Prahy a doslova přemění klub Mecca na “ostrov zábavy a tance “.
Do klubu budou na zakázku přivezeny originální dekorace a vizualní projekce klubu Amnesia Ibiza, CD kompilace pro rok 2009, trička klubu Amnesia Ibiza a spousta dalších pozorností, které budou zdarma pro návštěvníky této noci! Jako headliner vystoupí španělský DJ a producent Brian Cross (In Charge records), oceněný jak nejlepší DJ španělska přestižním magazínem DJ Mag. Brianovo reputace se zvedla, když byl v roce 2003 jmenován klubem Ibiza jako jedním z rezidentních DJs. Netrvalo dlouho a nejslavnější DJ a producent Armin van Buuren ho požádal, aby s ním hrál na rezidentní noci ARMADA právě v klubu Amnesia.

Stejně tak i neméně známý Robbie Rivera nabídnul Brianovi pravidelné hostování na noci Juicy Ibiza. Brzy na to Brian vydává svůj první track 4U na labelu ARMADA na kterém začíná mezinárodně vydávat a jezdit na turné spolu s Arminem van Buurenem. V roce 2005 je požádán dalším světovým DJem a producentem Marcem V, aby se s ním spolupodílel na kompilaci Amnesia DJ Sessions. Toto album brzy dostává ty nejlepší recenze předních hudebních časopisů a těší se velkým ohlasům fanoušků taneční hudby. Jedním z jeho posledních úspěchů je single Paradise, který jste měli možnost vidět na všech světových hudebních stanicích od MTV až po TMF. Doprovodí ho sexy charizmatická zpěvačka Nuria Swan, která již v devíti letech vyhrála španělskou pěveckou soutěž Menudas Estrellas a tento rok tvoří součást turné Briana Crosse. Českou taneční scénu zastoupí DJ a producent Nesquik, rezident stylové noci Rehab, který má na svém kontě již další digitální release. Dále vystoupí DJ Tommy Roggers, známý především díky své noci Dirty Dancing, která byla zvolena jako nejlepší klubová noc roku 2008 podle ankety 02 DMA. Dámy a pánové, vítejte na Ibize!

Dodal: www.amnesia.es
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

AMNESIA PRESENTS : BRIAN CROSS & NURIA SWAN

Pátek 16. 10. 2009
Vstup: Předprodej na www.ticketpro.cz za 190 Kč/290 Kč/350 Kč/VIP 890 Kč
Vystupují:
Brian Cross( Esp), Nesquik, Tommy Rogers, vocal: Nuria Swan(Esp) 2nd stage - chillout
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika