Kalendář koncertů 10/2009

Kalendář koncertů 10/2009

06. 10. 2009  |  Autor: YannD  |  Komentáře (0)
Říjen je již v plném proudu, definitivně zavelel všechny music fans zpět do klubů, a tak nám nezbývá nic jiného, než se podívat, na kteréže koncerty můžeme vyrazit. Nabídka je pestrá, tak vzhůru na ni.
7.10. – Shantel & Bucovina Club Orkestar
Shantel je německý dj, který se nechal unést balkánskými rytmy. Vše začalo remixy balkánských umělců, mezi kterými nechyběl ani věhlasný Boban Marković a vykrystalizovalo ve společné vystupování s osmičlenným Bucovina Club Orkestar. Tento mix elektroniky a balkánské hudby je pro všechny, kdo mají rádi pěkně zostra.

8.10. – Bratři Orffové

Velmi pestrý večer se odehraje ve čtvrtek osmého října v Akráči. Label Quazi Delict Records slaví deset let a hosty budou elektro-folkoví Bratři Orffové, projekt Mythematica, tentokrát ve čtyřčlenné formaci a dále Floex & Líba, kteří si budou pohrávat s němým filmem Oraklovy ruce. U této oslavy nesmíte chybět.

10.10. – IAMX

IAMX jsou českému publiku dobře známí. Charismatický Chris Corner s ještě charismatičtějším hlasem je opět zpět. V kapse má šminky, ve tváři výraz provokatéra, kolem sebe sexuální náboj a v ruce novou řadovku Kingdom Of Welcome Addiction.

15.10. – Roy Ayres

Roy Ayres je půlstoletím kovaný hudebník, který je považován za průkopníka jazz-funku, R&B, soulu i acid jazzu. V Česku bude vystupovat vůbec poprvé, a tak je jasné, že půjde o velkou událost. Dodejme, že následný support v Divadelním baru obstará kanadský dj R-Cola.

22.10. – Natacha Atlas

Královna orientu Natacha Atlas se po roce vrací do Prahy. Na stejné místo, totiž do Lucerny, a se stejným doprovodem v podobě kapely The Mazeeka Ensemble. Ať se vám líbí její sólová tvorba či rádi vzpomínáte na Transglobal Underground, zde by jste neměli chybět.

23.10. – Pan Sonic
Stimul festival přiváží do Archy hned dvojitou finskou nálož chladné elektroniky postavené na vibracích, tepech a svistech severských mlh. Pan Sonic mají nové album, které vychází právě v říjnu a představí jej spolu se svým krajanem, který stojí za projektem Vladislav Delay Quartet.

23.10. – Sefyu

Sefyu je Francouz a vystupuje v Akropoli, je tak jasné, že v tomto má prsty Move Association a francouzský institut. Sefyu je považován za nejlepšího francouzského hip-hopového umělce, který je znám svou nespoutanou energií. Tohle je hip-hop, který se vyplatí slyšet.

27.10. – The Bug (Divadlo Archa)
Kdo má rád styl zvaný dubstep anebo jej prostě jen zaujala loňská deska London Zoo, měl by zbystřit. Obé má totiž souvislost s britským producentem The Bug, který svou přítomností v Čechách pokryje další z večerů z dílny Stimul festivalu. Wonky support obstará londýnský Zomby.

27.10. – Kosheen

Koho by 27. října neoslovil Stimul festival má druhou šanci v podobě prověřených Kosheen. Ty není potřeba představovat, poněvadž v Čechách jsou jako doma a jejich Češi je mají stále rádi. Někdo víc, někdo míň, přesto live to bude jistě paráda, prostě Hide U.

29.10. – The Roads

Své třetí narozeniny oslaví v Roxy indie rocková kapela The Roads. Právě v Roxy před půl rokem na výtečném koncertě pokřtili svůj debut a nyní se vrací předvést nové skladby z chystaného druhého alba. I tentokrát nebude chybět spřízněný písničkář Niceland a nově taky inspirace berlínskou klubovou scénou, kterou The Roads promítají do své nové tvorby.

30.10. – Lilly Allen
Popová star Lilly Allen, bezesporu talentovaná, přesto showbyznysem formovaná, přijede se svým cirkusem do ČR. Svou přítomností poctí klub SaSaZu a svým hlasem nejednu fanynku či fanouška. Jak vypadá koncert zpěvačky, která uhranula ostrovní popovou scénu máte možnost vidět nyní na vlastní oči.
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika