Benefice: Mecca tančí pro Afriku

Benefice: Mecca tančí pro Afriku

08. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pražský klub Mecca se rozhodl podpořit projekty občanského sdružení Femisphera uspořádáním velké benefiční party s názvem Mecca tančí pro Afriku. Klub se chce tímto způsobem aktivně zapojit do charitativní práce – výtěžek z celé akce půjde nejen na podporu osvětových projektů Femisphery, ale i na přímou podporu vzdělávání v Africe.
Členky Femisphery se v říjnu vydají na cestu do východoafrické Keni, kde se pokusí zdokumentovat jeden z nejděsivějších rituálů Afriky – ženskou obřízku. Zároveň s tím předají finance získané díky akci Mecca tančí pro Afriku přímo do rukou potřebným. Podpoří školu ve vesnici Umoja na severu Keni, kde se tamní dívky snaží pomocí vzdělávání vzít osud do svých rukou. Party bude otevřena široké veřejnosti a podpoří ji také řada předních osobností české mediální scény. O hudební stránku se postarají přední čeští djs, kteří se vzdali nároku na své honoráře.

Netradičně si budete moci v Mecce vychutnat živé vystoupení skupiny „Prince Alfredo and the Warriors.“ Princ Alfredo je skutečným prvorozeným synem královské rodiny z Konga. Skupina hraje pouze Alfredovi autorské písně a osciluje na pomezí reggae, afro popu a samozřejmě worldmusic dále vystoupí Dj Neo, který v poslední době slaví úspěchy díky svému albu Victory. Neo patří mezi nejprodávanější české dje a producenty v zahraničí a měl možnost vydávat u předních světových vydavatelství jako je Subliminal, Vendetta, Hed Kandi nebo Ministry of Sound. Dalším účinkujícím bude talentovaný dj a producent TT Soulgangster, který často remixuje skladby právě dje Nea.

Těšit se můžete také na velmi oblíbeného Dje Lafayetta, Dje Nesquika, MusicMafia Djs se saxofonistou Radkem Havlem nebo třeba Dje Macia. Druhou stage budou mít na starosti absolventi musicmafia dj školy – Dj Oliver White a Dj Fruity. Součástí celé akce bude i vystoupení tanečníků a dražba fotografií pořízených v Demokratické republice Kongo, kde Femisphera realizovala svůj první projekt, který měl za cíl upozornit na katastrofální situaci ve válkou zasaženém regionu země. Femisphera je nové a svým zaměřením jedinečné občanské sdružení, jehož hlavní náplní je mediální servis pro české charitativní organizace. Úkolem sdružení je dokumentovat problémy třetího světa se zvláštním zaměřením na problémy žen právě v rozvojové části světa. Cíl: podávat prostřednictvím mediálních kampaní lidem informace. Jenom na základně kvalitních informací můžou být lidé v České republice motivováni k účelné pomoci. Přijďte si tedy s námi užít skvělou party, díky které všichni společnými silami pomůžeme dobré věci.

Dodal: Klub Mecca
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MECCA TANČÍ PRO AFRIKU

Sobota 10. 10. 2009
Vstup: 190/VIP 490 Kč
Vystupují:
live: Prince Alfredo and the Warriors DJs: Neo, Lafayette, Nesquik, MusicMafia Djs, Macio 2nd stage - Oliver White, Fruity
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika