Tři otázky pro Mischu Danielse

Tři otázky pro Mischu Danielse

14. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Už zítra 16.10. dorazí do Choltic u Přelouče v rámci své tour uznávaný holandský dj, producent a remixér Mischa Daniels, kterého můžete znát například z house stage open air festivalu Svojšice. Mischa je známý pro své energické sety od house music přes electro až k tranceu a zároveň je neúnavným producentem výborných tanečních tracků a remixů.
Zeptali jsme se ho, co právě dělá?
Mischa: „ Momentálně jsem ve studiu a pracuji na remixu jednoho z nových tracků na novém albu dje Tiesta… Jsem z toho opravdu nadšen!“

A jaké bylo Mischovo léto?
Mischa: „ Léto jsem strávil hraním po celém světě. Začalo to v Brazílii, potom San Francisco, New York, Miami, Dubai, Ibiza, Tokyo, Londýn, nedávno jsem se vrátil z Indonésie a teď jsem ready na Českou Republiku!“

A na co se clubbeři můžou zítra na Zámku v Cholticích těšit?

Mischa: „The czech clubbers will have a fucking awesome party tomorrow with lots of energy in my music but also mainstream house..."i gotta feeling"...;-))“ nechali jsme bez překladu.)


Společně s Mischou Danielsem zahraje 16.října na Zámku v Cholticích Roger Venzent feat. DJ Džejár a J.C.Denton. Připravena bude strhující laserová a světelná show, bary plné dobrého pití, silný sound systém a super kalba pro všechny příznivce kvalitních mejdanů. Začínáme ve 21h, vstupné je za 100,-Kč a každý navíc obdrží nové originální CD s novým dj mixem Dje Džejára. Kapacita klubu je 1000 lidí.

Dodal: Michal Walterstein
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MISCHA DANIELS

Pátek 16. 10. 2009
Vstup: 100 Kč
Vystupují:
Mischa Daniels (NL), Roger Venzent, J.C. Denton
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika