FINAL DJS SESSION

FINAL DJS SESSION

13. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (8)
Ještě jednou a vše pokupě. Informace o djske soutěži jak pro hudební gurmány, tak pro samotné soutěžicí. Přijďte nás podpořit!
OFICIÁLNÍ VYJÁDŘENÍ

Páteční večer začal slibně tím, že náš kolega DJ Mik-e rozehřál postupně se zaplňující klub Studio 54 v Hybernské ulici a ve tři čtvrtě na deset se mohlo jít na věc.

DJs měli postupně odehrát 45 minutivé sety, které na sebe plynule navazovali tak, aby párty mohla nerušeně probíhat. Hodnocení prováděli společně se mnou další čtyři kolegové z poslouchej.net, soundstrike.org a doplňoval nás rezidentní dj noci Freaks Night/Studio 54. Složení poroty: A-Man, Andrey, Follow M!, Jerky M, Mik-e

Nebudu se pouštět do podrobného hodnocená jednotlivých Djů, a to hlavně z důvodu, že soutěž byla velice vyrovnaná. Navíc preference u každého člena poroty byly zcela odlišné, což se odrazilo i na hodnocení, které bylo velice rozdílné, takže se dokonce stalo, že například DJ, který byl číslo jedna pro dva členy poroty nebyl tak úspěšný u ostatních a naopak.

Nejdříve nastoupil DJ Axiom, kterého čekal nelehký úkol „nastavit laťku.“ Zde je potřeba říci, že jeho setík byl jednoznačně nejoriginálnější z celého večera, na čemž se shodla většina poroty.

Po něm se gramofonů ujal DJ Zig Zag. Ten se po velice dobrém začátku nechal poněkud více unést rychlejšímy rytmy, což možná nebylo pro prostory klubu této velikosti nejštastnější, ale věřím tomu, že kdekoli jinde by to bylo naopak k lepšímu.

Jeden z mého pohledu pradvěpodobně nejprofesionálnejší výkon předvedl Deen Ouvn, nikam nespěchal, pohrával si s mixy a dokázal vygradovat setík ke konci tak jak to má být!

U DJe Sense zřejmě zapracovala trochu nervozita a z mého pohledu odvedl sice dobrou práci, ale nedokázal zcela navázat na rozjíždějící se atmosféru večera.

Pak nastoupil slovák Smoly. Ten využil slušně zaplněného klubu a vsadil na jedinou kartu: dobře prezentované housové hitovky. Podle většiny porotců měl nejlepší komunikaci s publikem a hrál nejvíce v pohodě.

Poté se představil jeho krajan Slym, který sice nekomunikoval s publikem tak jako Smoly, ale jeho tribal houseový setík jsem si moc užil a myslím, že jsem nebyl sám!

Jako poslední se předvedl DJ Halama, který nejdříve vsadil na breakbeatovou linku, což se mnohým z nás porotců velice zamlouvalo, což ne zcela zapůsobilo na lidičky v klubu, pro které je to přece jenom poněkud méně preferovaný styl. DJ Halama poté velice plynule přešel i do rovnějších beatů a jeho setít se ke konci výborně rozjížděl. Podle mého názoru předváděl tento DJ asi nejlepší techniku mixu.

A jak to tedy nakonec všechno dopadlo?
Jak už jsem řekl soutěž byla velice vyrovnaná a všichni kluci k tomu přistupovali velice zodpovědně, za což jim opravdu děkuji. Každý set byl podle názorů všech členů poroty něčím zajímavý a nadprůměrný. Nicméně i zde zapůsobilo prostředí klubu a publikum naučené na spíše známější tracky. Z tohoto hlediska je potřeba zdůraznit, že pro dje je jeden z nejdůležitějšícj momentů správné vystihnutí atmosféry, výborná komunikace a interaktivita s publikem.

Tohoto úkolu se zhostil s největším úspěchem DJ Smoly z Bratislavy (tři z 5 portoců ho zvolili za nejlepšího a i co se týká bodového hodnocení tak na tom byl nejlépe) a my mu samozřejmě blahopřejeme!!! To že Smoly umí zahrát nejen hitovky, ale i pěkný veselý tribal-housový setík nám dokázal, hned druhý den, když po předání cen rozjížděl Freaks Night párty v tom samém klubu. Děkujeme za příjemný hudební zážitek!


Zde jsou hodnocení jednotlivých porotců:

A-Man: 1. Smoly, 2. Deen Ouvn, 3. Slym, 4. Halama, 5. Sense, 6. Zig Zag, 7. Axiom

Andrey: 1. Smoly, 2. Zig Zag, 3-4. Axiom, Halama, 5-6. Deen Ouvn, Slym, 7. Sense

Follow M!: 1. Halama, 2. Deen Ouvn, 3. Slym, 4. Smoly, 5. Zig Zag, 6. Sense, 7. Axiom

Jerky M: 1. Halama, 2. Deen Ouvn, 3. Slym, 4-6. Axiom, Sense, Smoly, 7. Zig Zag

Mik-e: 1. Smoly, 2. Zig Zag, 3. Deen Ouvn, 4. Halama, 5. Slym, 6. Sense, 7. Axiom


Ještě jednou moc a moc blahopřejeme a děkujeme všem Djům za skvělý večer!

Za porotu: Jerky M

8 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
ozzby
10. 11. 2005 | 13:47:37
+0 | -0
promin jeste jednou... jenze kdyz nestihas, tak je to proste o prioritach.. chapes... alespon ze dodatecne... "myslim to uprimne"

10. 11. 2005 | 13:15:14
+0 | -0
ok. myslim ze to zkusim priste znovu.. jako neslo mi o to vyhrat nejakou soutez, ale chtel sem se zucastnit a slyset ohlasy.. spis me mrzelo ze si se neomluvil sam uz driv, ale az ted kdyz sem tu napsal, vis?..

hudbu v dusi :-) cau
ozzby
08. 11. 2005 | 14:49:41
+0 | -0
to los adamos: ja se velmi omlouvam a byl bych moc rad, kdyby si zkusil soutez opet pristi rok.... i my uz budeme mnohem vic proziravejsi.

08. 11. 2005 | 12:43:23
+0 | -0
pripojuju se k prispevku philipa! taky sem posilal demo a taky se na webu vubec neobevilo! :-/ a to sem to jeste jistil nekolikrat pres icq a byl sem ujistovany ze to bude ok... thx to ozzby...

kdyby mel nekdo zajem poslechnout si ho, muze na mych strankach > http://www.losadamos.wz.cz < v sekci music.



takze alespon touto cestou male promo :-)

dik adam
Janek
03. 11. 2005 | 11:20:51
+0 | -0
teda uz se vazne dost tesim, ale podle nekterych setu co jsem si stahnul myslim, ze to bude stat vazne za to!

30. 10. 2005 | 15:03:30
+0 | -0
to jerky-diky ze sis vyzvedl moje demo, ktere sem ti poslal postou do souteze.

priste neuvadej adresu,kdyz nevyzvedavas postu.

brainbeat
Miša
26. 10. 2005 | 09:21:57
+0 | -0
to ja taky - rozhodne prijdu podporit!
Tim
24. 10. 2005 | 11:18:24
+0 | -0
no supeeer, uz se tesim na novy sikulky!!! :o)
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika