První info k 12. CzechPointu

První info k 12. CzechPointu

29. 10. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pátek 13. listopadu bude pro někoho možná dnem, kdy radši ani nevystrčí paty z domu. Pro ty z vás, co na žádný pověry nevěříte a rádi si poslechnete nebo trsnete na kvalitní techno a vylomeniny, tu však máme pozvánku do klubu Abaton, kde se odehraje další, již dvanácté pokračování multižánrového mejdanu CzechPoint.
Celá akce se mimořádně přesune “pouze“ do horních dvou pater klubu, přičemž na hlavní scénu se po posledním dílu opět vrátí zlámané beaty. O start večera na DNB/Dubstep „Poslouchej.net“ Stage se tedy postará dvojice djs Frock & Medik. Následovat je bude jediná dáma celého line upu, která si říká Kan-jacca. No a po ní už se za gramofony objeví hlavní host večera, DJ Ibogain, polovina úspěšného českého dnb projektu MoreBeat. Svým dílem do opravdu pestrého line upu této stage v ranních hodinách přispějí ještě djs Neoto a P.no. To vše navíc podpořeno speciální projekcí, světly a dekoracemi šitých přesně na míru:)

Ani druhá Techno „Techno.cz“ Stage však nezůstane pozadu s nápaditým zpracováním scény a především pak zajímavým line upem. Se svým inovátorským setem totiž premiérově poctí Prahu návštěvou matador slovenské techno scény, DJ Loktibrada, kterého spíš můžete znát podle jeho starší a zažitější přezdívky, Dalo. I česká strana má svůj trumf v kapse, kterým bude se svým živým vystoupením nadějný český producent, DJ Kwaczo. Tradičním článkem line upu je na techno stage sehraná dvojka djs Sidecar & Zviry. A ani tentokrát nebudete ochuzeni o jejich společné vystoupení ze čtyř gramofonů a dvou mixpultů. Start večera bude mít na starosti rezident pražského klubíku Moje Múza, DJ Unit a naopak konec noci bude zcela v režiji rovněž pražského dje, který si říká Reznyk.

Více si o všech vystupujících djs můžete přečíst na oficiálních stránkách akce - www.czparty.cz. Zde si také bude moc například zarezervovat nejlevnější vstupenku za pouhých 100 Kč, zasoutěžit si o volné vstupenky a hodnotné ceny, nebo si třeba stáhnout a poslechnout exkluzivní sety některých vystupujících djs.


Kompletní line up:

Main Drum´n´bass “Poslouchej.net” stage
MoreBeat /DJ Ibogain/, Kan-jacca, Neoto, P.no, Frock & Medik

2. Techno “Techno.cz” stage
Loktibrada /Olga+Jozef, SK/, Kwaczo /live/, Reznyk, Sidecar & Zviry, Unit

Dodal: Daniel Morávek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CZECHPOINT 12 - TECHNO VS. DRUMS EDITION

Pátek 13. 11. 2009
Vstup: 100 Kč, na místě: do 23h 150 Kč, po 23h 170 Kč
Vystupují:
Morebeat, Kan-jacca, P.no, Neoto, Frock & Medik, 2nd Techno stage: Loktibrada (Olga+Jozef, Standa, SK), Kwaczo (live), Reznyk, Sidecar & Zviry, Unit
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika