Aphrodite a Futurebound na Junglist Unity

Aphrodite a Futurebound na Junglist Unity

08. 11. 2009  |  Autor: Kuamone  |  Komentáře (3)
Akce Junglist Unity se přesunula z klubu Matrix do tovární haly Kolbenova a to jí rozhodně pomohlo. Dobrá organizace, tak akorát lidí a hlavně pohodová atmosféra zajistily velmi příjemný mejdan. Reportáž z této akce připravil Jakub Mrózek.
Příjemný byl už začátek večera, po výstupu z tramvaje a asi 20 krocích jsme dorazili ke vstupním koridorům. Kromě sekuriťáků tam bylo jen několik málo lidí, a tak jsme se rychle akreditovali a hurá na party. Gramofonům zrovna vládl Pixie a dav pod ním se připravoval na Futurebounda. K občerstvování byli k dispozici tři bary a potěšilo mě, že ani jednou jsme nemuseli čekat frontu na pivo. Mírně mne rozladili ceny na barech, Budvar za 32,- kč mi nepřišel úplně z nejlevnějších, ale co se dá dělat.



Pixie ukončil svůj set remixem od Irie Revoltes a začal se chystat pan Futurebound. Ačkoliv jsem se víc těšil na Aphrodita, tak opak se stal skutečností. Futurebound předvedl dle mého nejlepší set večera. Hrál rychle, beaty měl bezchybně srovnané a jeho show utíkala jako o závod, až jsem se divil, že už je konec. Po něm se přišel předvést Aphrodite.

I on hrál dobře, ale jeho selekce mě už tolik nebavila a celý výkon mi přišel trochu křečovitý. Ale i tak pařila celá hala. Za domácí pak hrála Katcha, udržela nasazenou laťku a dovedla party do finále. Ve druhé části jejího vystoupení se k ní přidal Mc Dawe z Basetix, ale bohužel nebyl skoro slyšet. Celou akci pak ukončili djs Basetix Unity, ale to už jsme byli na cestě domů.



Myslím, že akce se opravdu povedla, přišlo asi 1500 lidí a to je dost. Ale jelikož je Kolbenka opravdu velká, tak nikde nebyly fronty, nikdo se na nikoho netlačil a místa pro paření bylo také nazbyt. Sice neznám přesné parametry sound systému, ale rozhodně byl víc než dostačující, i když se místečko s opravdu dobrým zvukem muselo chvíli hledat.

Pochválit bych ale chtěl světelnou show v průběhu celé akce. Pixie se přesunul od gramofonů k mašinkám na ovládání světel a musím říct, že předvedl skvělý výkon. Světel bylo dost, byla skvěle sesynchonizovaná a rozhodně přidala na výborné atmosféře. Míst na sezení bylo také dost, občerstvit se dalo nápoji na barech, k dispozici byl i Space bar a myslím, že i nějaké hamburgry a další laskominy. Doufám, že nás co nejdřív čeká další akce tohoto konceptu a do její realizace přeji hodně zdaru.
Připravil: Jakub Mrózek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JUNGLIST UNITY

Pátek 6. 11. 2009
Vstup: 200/280 Kč
Vystupují:
Aphrodite (UK), Futurebound (UK), Katcha, Pixie, P.No, Basetix Unity
Další informace
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:

11. 11. 2009 | 23:32:43
+0 | -0
Katcha byla nudná, Aphrodite a Futureband byly podle mýho skvělý :)
heerer
10. 11. 2009 | 13:00:31
+0 | -0
ti nevim, tesil sem se na Futurebounda akdykoli to trochu rozjel tak to hned utal nejakou mezerou...

jinak fajn vecirek¨:)

10. 11. 2009 | 08:42:07
+0 | -0
Pardon, ale Aphrodite a Katcha jo rozejli uplně maximálně.. né, že Aphrodite hrál dobře a Katcha laťku udržela.. možná právě Katcha pro mě byla největším překvapením večera.. Futurebound to rozejel taky dost dobře a Pixie je prostě Pixie.. :D Pixie si dokonce vzal na starost Aphroditovy světělný efekty.. každopádně moc pěkná akce.. povedená.. prostoru bylo dost, nikdo se nemačkal.. fronty na wc taky v pohodě :D
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
Futurebound - DNB Arena Pocast
19. 10. 2009 (159 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika