Enrico k vystoupení Shapeshifters

Enrico k vystoupení Shapeshifters

11. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
O vystoupení britského houseového dua The Shapeshifters v pražském SaSaZu jsme již několikrát informovali. O připrované akci i o Shapeshifters poskytl rozhovor resident pražského Studia 54 - dj Enrico.
Pamatuješ si ještě, kdy jsi poprvé slyšel o The Shapeshifters?

Tak to si pamatuji docela přesně. Bylo to koncem roku 2002 a mně se dostal do ruky white label, který byl úplně bez jakéhokoliv označení a mě zaujal specifickým soundem a tím, že se okamžitě stal takovou malou hymnou mého domovského klubu Studio54. Stále ale nikdo nevěděl, kdo za tímto hitem stojí, ale to se změnilo někdy v roce 2003, kdy singl vyšel oficiálně a potvrdil svojí sílu tím, že se stal celosvětovou jedničkou toho roku. Od té doby Shapeshifters vydali dva, tři úspěšné singly a zařadili se mezi houseové legendy...

Hraješ ještě někdy jejich největší hit Lola’s Theme?

Ano, musím se přiznat jsou mejdánky, kdy tento song zahraji. Mám jeden oblíbený remix, který vyšel na doublepacku ATFC & Norman Jay remixes a který se jmenuje ATFC’S TANGO WITH TALLULAH. Je v něm taková pohodová houseová basa a zní jak živá. Prostě paráda.



Lola’s Theme je typický letní hit, jaká skladba pro tebe byla hitem tohohle léta?

Tak podle toho co se letos v létě opravdu asi nejvíce hrálo po klubech, ale i na velkých parties, to byl hit AXWELL/INGROSSO ANGELLO/LAIDBACK LUKE feat DEBORAH COX - Leave The World Behind, ale můj osobní favorit a můj hit letošního léta jsou HOXTON WHORES - Le Voie Le Soleil 2009. Mám doma i originál asi tak 15 let starý a každý má něco do sebe, ale obě verze mají velký letní potenciál.

Léto bývá pro dje ve znamení festivalů, čím trávíš nejvíce času teď přes zimu?


Tak především se léčím právě ze všech těch festivalů a afterů po nich a věř mi, že je to každý rok složitější se dát rychle dohromady. Jinak se věnuji vlastní produkci, cestuji a pomalu se chystám zase na všechny ty letní festivaly a párty.

V SaSaZu jsi již hrál. Čím se tenhle klub podle tvého liší od ostatních?

Liší se od ostatních úplně ve všem. Světla, dj pult, toalety, parkování, dostupnost mhd, vip lounge a jedna z nej restaurací v Praze jsou jen tak rychle co mě napadá, ale myslím si, že ostatní kluby můžou zůstat klidné, protože prostor je tak velký že je přímo předurčen k akcím, které by v ostatních klubech ani nemohly proběhnout. Například koncert Groove Armady nebo Kosheen jsou jasným příkladem. SaSaZu dle mého názoru vyplnilo to, co mi v klubech v Praze a i v ČR chybělo. Exklusivní prostor pro více než 1000 lidí s odpovídajícím servisem a možností parkování takřka v centru Prahy.

Do kolika čekáš, že se mejdan protáhne?:)

Já jsem vždy pro nejdelší mejdany, to je jasné ne? Ať párty skončí v jakoukoliv hodinu, tak tímto všechny zvu na oficiální afterpárty která proběhne v klubu Studio54, Hybernská 38 Praha 1. Jako malý dárek dostane každý se vstupenkou ze SaSaZu volný vstup na after, kde zahraje houseová princezna Adlet a dj Rudoff.

Dodal: Štěpán Dlouhý
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SHAPESHIFTERS IN SASAZU

Pondělí 16. 11. 2009
Vstup: Bude upřesněn
Vystupují:
Shapeshifters, LAdida
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Martina
12. 11. 2009 | 11:33:52
+0 | -0
What? :))))) že mu není ani trochu trapně.
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika