Line-up na páteční Hime v Perpetuum

Line-up na páteční Hime v Perpetuum

12. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Již tento pátek budete mít v brněnském klubu Perpetuum možnost zažít nevšední mejdan. Pravidelná klubovka s dívčím obsazením HIME je připravena potěšit Vaše ušní bubínky electro soundem v podaní známé djky Katchy, která zároveň poskytla krátký rozhovor.
Ta do Brna premiérově přiveze svůj specíální set v tomto stylu a určitě nezklame ani ty nejnáročnější milovníky hutných electro linek. Kromě hlavního hosta se Vám představí s Dj setem i s LIVE vystoupením brněnská Clara Bailar, která bude mít za úkol party rozjet příjemným tech minimalem. Po energickém setu Katchy nastoupí talentovaná Djka Calbee, která v Perpetu poprvé rozjede svůj precizní techno set.

Katcha - electro/dnb djane

LINE UP:

21: 00 - 23:00 Clara Bailar - Dj set
23: 00 - 01:00 Clara Bailar - LIVE
01: 00 - 02:30 KATCHA
02: 30 - ???? Calbee


Rozhovor s Dj Katchou k jejímu electro setu na noci HIME: Mám ráda, když se lidi baví a tančí. Kvůli tomu to i dělám, že?



1.)Ahoj Katko. Předem našeho rozhovoru bych Tě chtěla pozdravit a poděkovat za přijetí pozvání na naši akci Hime. V pátek se vůbec poprvé přestavíš v Brně jako electro Djka. Co tě vlastně k tomuto stylu vedlo?

Nic speciálního, prostě se mi to líbí.


2.)Hodláš se tomuto stylu nadále věnovat, nebo je to spíše pro tebe věc kterou „ jen „ vyzkoušíš?


Uvidíme, zatím mě to baví hodně … :)

3.)Jak si vybíráš elektro tracky? Sleduješ djské žebříčky nebo už máš své určité oblíbené producenty či labely.

Mám oblíbené producenty, žebříčky nesleduji :)


4.)Existuje nějaký jiný DJ, který tě inspiroval ke hraní electra?

Nene, spíš v jednu dobu jsme se bavili s Jacobem, že jsme na tuhle muziku přišli a že nás oba baví. Objevili jsme ji každej zvlášť, ale zhruba ve stejnou dobu...

5.)Na taneční scéně se pohybuješ již pěknou řádku let. Jak vnímáš celou svoji Djskou kariéru. Když se podíváš časem zpět, je něco, co by jsi změnila?

Ne, nic, všechno mělo svůj důvod a původ a myslím, že teďka je všechno tak, jak má být.


6.)Hrála jsi na spoustě různých akcích. Brno ti také není zcela cizý. Můžes pár slovy popsat jaké publikum a atmosféra ti je příjemná? Jak se ti jeví zdejší taneční scéna?

Brno je super. Hraji tu opravdu ráda, Fléda je parádní, mám ráda, když se lidi baví a tančí. Kvůli tomu to i dělám, že? :)

7.)Co říkáš na vývoj hudebních stylů? O spoustě z nich, se již mluvilo i psalo jako o mrtvých. Jak to vidíš ty? Máš radši underground nebo se držíš středního proudu ve stylu, který hraješ?

Já prostě hraju to co se mě líbí. Nikdy jsem moc neřešila co si o tom kdo myslí, nebo píše. Ale je pravda, že jsem taková popařka, asi :D


8.)Jak jsi na tom s vlastní produkcí, ať už dnb nebo electro? Kdy se dočkáme prvního tracku od Katchy?

No chtělo by se říci až naprší a uschne :D Máme něco rozdělané se Saykem, ale protože jsem časově dost vytížená, nějak se nám to ještě nepovedlo dotáhnout do konce. Ale snad se to brzo povede :)


9.)Co chystáš do budoucna na hudebním poli? Připravuješ nějaké další originální projekty (např. spojení s live muzikanty, vokalisty nebo Mcs)?


No já můžu chystat už tak jedině kapelu, protože všechno ostatní jsem už vyzkoušela :D Ale samozřejmě hrozně ráda hraju s MC a Vokalistkama. Je to prostě o něčem úplně jiném, když nejste na pódiu sami. Je to větší legrace :)


Ptala se Klára

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HIME

Pátek 13. 11. 2009
Vstup: 60 Kč
Vystupují:
Katcha (special electro house set), Clara Bailar, Calbee
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
Hana
17. 09. 2011 | 20:00:20
+0 | -0
Včera, no v podstatě to bylo už dnes, protože byly 2 hodiny ráno, u nás hrála Katcha :) Rozjela to takž e začínala skvělejma trackama, ale hned nám bylo jasný, že nám svou nejlepší chloubu neukáže hned na začátku. Postupně nás o tom přesvědčila :) začala hrát lépe a pak ještě lépe a pak hrála tak, že se člověk nemohl zastavit v tanci, ani kdyby chtěl. Parket byl absolutně zaplněný, všichni se na sebe mačkali a tančili do rytmu DnB :) Skvělej zážitek a nejlepší DJka :) Jestli mohu něcop oznamenat ke článku, cizí se nepíše na konci s Ý - podle vzoru jarnÍ :) Jinak dobrá práce :)
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika