Víkend ve Fabricu

Víkend ve Fabricu

22. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Podívejte se na aktuální víkendový program v ostravském Fabricu.
Genetix ( Girl´s Edition) - pátek 27.11.2009
Partička hvězdnych techno slečen ( Clodagh, Anali, Be Unique, Freda ), vystoupi 27.11.2009 ve Fabricu v ramci noci Genetix (Girl´s Edition ). Především zahraniční dvojblok, irská Clodagh a brazilská hračička Anali bude tím největším tahákem a my máme trochu obavy, aby klub po jejich vystoupení zůstal celý. Zahanbit se určitě nenechá talentovaná slečna z východních Čech Be Unique a její kolegyně Freda.

Official Warm up Ferry Corsten – sobota 28.11.2009
Oficiální warm up párty k vystoupení Ferryho Corstena v Praze proběhne jen ve Fabricu, příští sobotu 28.11. Fanoušči skutečně prvotřídní trance music si příjdou na své, protože vystoupí mistři svého oboru dj Nitrous Oxide, člen exkluzivního labelu Anjunabeats a tolik populární LayDee Jane, která bude jediným supportem Ferry Corstena v pražském Sasazu!
Vysoko nastavenou laťku zábavu doplní support dj´s Hind a Wayne.

V rámci warm up party Ferry Corsten budete mít milí návštěvníci možnost zakoupení lístků na pražskou párty za předprodejové ceny. Sledujte bedlivě náš web, kde budeteme soutěžit jak o lístky na warm up, tak o lístky na samotnou párty s Ferry Corstenem!

Dodal: Martin Gredner, Fabric
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika