Prostě oddaná djane Cassy

Prostě oddaná djane Cassy

25. 11. 2009  |  Autor: Sonja  |  Komentáře (0)
Djane Catherine Britton aka Cassy se už léta pohybuje na stylovém rozhraní stylů jazzu a soulu, které spojuje s velmi vytříbeným techno soundem. Její původ je neméně zajímavý jako její hudba – na jedné straně dcera otce pocházejícího z Karibiku, na straně druhé její matka pochází z Rakouska, a aby toho nebylo málo – narodila se v Anglii. Nyní v Berlíně žijící Cassy vydává druhý díl mixovaného CD s názvem \"Simply Devotion\".
Residentka berlínského Panorama baru spolupracovala během své djské kariéry s mnoha celosvětově uznávanými jmény elektronické hudby – namátkou stačí zmínit třeba Ricarda
Villalobose, Luciana, Mathewa Jonsona či Swayzak. Svou vynikající produkci vydala u labelů Perlon, Ostgutton a nakonec i na svém vlastním, s příznačným a jednoduchým názvem „Causy“.



Po vyhlášeném prvním CD pod hlavičkou Panorama baru Causy nyní vydává jeho další pokračování s názvem "Simply Devotion", které se nese celých sedmdesát minut v duchu toho nejvybranějšího deep houseu až tzv. „mantrahouseu“, kterému nechybí onen „Cassyovský“ šarm a kouzlo. Kromě deep houseu se zde objeví dokonce i trocha „italopopu“, který je nejvíce markantní v zařazené skladbě „Make your own sunshine“ v remixu od Minimal Man, došlo i na moskevského producenta Antona Zapu a jeho perkusivní dubhouse, za zmínku stojí určitě i track dje Dannyho Howellse „September“ v remixu od Future Beat Aliance. Z vlastní dílny Cassy na CD zařadila dosud nezveřejněnou skladbu "Magnificent cat won't do". Ten, koho lákavý 17-trackový mix ala Cassy zaujal, ten ať neváhá - CD už je v prodeji!

Tracklist:

01. cassy - simply intro
02. baby ford - make your own sunshine (minimal man mix)
03. trus'me - good god
04. anton zap - spain
05. jitterbug - no pressure (dj qu remix)
06. kai alce feat. azulu phantom - power thru pt 3 (don't turn on the
lights)
07. stl - silent state
08. danny howells - september (future beat alliance remix)
09. taho - energy fields (quince's dubbed out reconstruction)
10. cassy - magnificant cat won't do
11. kassem mosse - untitled a1
12. dj qu - the zones
13. linkwood - r.i.p
14. inland knights - wanna be up
15. kezym - washing my heart
16. pierre lx - gabita
17. ralph falcon - whateva featuring alan t and alex k (house mixx)
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika