Fast Food Orchestra na mikulášské party

Fast Food Orchestra na mikulášské party

30. 11. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kapela Fast Food Orchestra, která už od vydání předposlední desky Urban Menu daleko přesahuje svůj původní žánr ska se vrací na svoji oblíbenou destinaci v kulturním centru zahradaKC přesně po roce. Mikulášský mejdan na Jižním Městě tak získává také hudební tradici.
„Loňský koncert Fast Food Orchestra v Zahradě se stal mejdanem roku a snad tomu tak bude i letos. Koncert bude navíc orámovaný premiérou nového dokumentu o kapele, který vznikal více než rok,“ těší se na koncert programový ředitel Zahrady David Kašpar.

Pražským křtem nové desky Utsuki Fast Food Orchestra odstartoval sérii koncertů k představení svého nového alba a do Zahrady přijíždí téměř přímo z balkánské koncertní šňůry. Deska Utsuki vyšla 6. října na americkém labelu Megalith records a zároveň se dostala jako příloha hudebního časopisu Filter mezi téměř patnáct tisíc domácích posluchačů. Svoje místo na světové hudební scéně si kapela buduje již delší dobu, jak loňským jihoamerickým turné, evropským turné s legendárními americkými The Toasters nebo pravidelným vystupováním na zahraničních festivalech.

Nová deska Utsuki pokračuje v tendenci větší stylové rozmanitosti patrné již na jejich minulém albu Urban Menu (2008). Živější zvuk a popovější aranže novou desku od předchozí zřetelně odlišují, ani tentokrát Fast Food Orchestra nepolevili ve snaze nabídnout hudební směs od ska, popu, dancehallu, hip hopu až po punkrock a další. Deska Utsuki je navíc již několik dní ke stažení zdarma na webových stránkách kapely.

Fast Food Orchestra – Utsuki Tour
5. prosince 2009, 20.00
ZahradaKC - Malenická 1784, Praha - Chodov

Vstupenky za 120,- Kč jsou k dispozici v pokladně Zahrady, na www.webticket.cz a v síti Ticketpro.

Dodal: Jiří Sulženko
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika