Mikuláš pod taktovkou Ferryho

Mikuláš pod taktovkou Ferryho

13. 12. 2009  |  Autor: Tigi  |  Komentáře (1)
V sobotu 5. prosince u nás vystoupil jeden z nejpopulárnějších trancových producentů na světě. Již podruhé tento rok navštívil Ferry Corsten ČR. Pro tentokrát se jeho útočištěm stalo pražské Sasazu. Jak to celé vypadalo, se dozvíte v mém reportu.
Změny v lajně
Údaje, které byly předem známy, mluvily jasně: Holadnský mág vystoupí v exkluzivním 6-ti hodinovém setu a support mu bude dělat Laydee Jane. Ferrymu byl však set zkrácen na 4,5 hodiny a výčet vystupujících byl obohacen o britského Lange, což nebylo na škodu, ba právě naopak.

Lange na Scéně

Do holešovického klubu jsme dorazili zhruba kolem jedenácté hodiny, kdy se zrovna za mixážní pult postavil Lange. Většina lidí ho zná především díky jeho legendárnímu tracku Folow me, který se objevil například na soundtracku k filmu klub sráčů. Této hitovky jsme se boužel nedočkali, avšak Lange zahrál hromadu svých dalších hitů jako například: Let It All Out nebo Happiness Happening. Celý jeho set byl stavěn hlavně na melodickém podtextu s kapkou zpěvu.



Ferry přichází

Kolem jedné hodiny ranní se scéně objevil Corstenův manažer, aby vše připravil na příchod headlinera celé akce. CD bylo spuštěno a rozezněla se melodie Ferryho skladby Shelter Me, která mu slouží jako jeho intro pro twice in a blue moon tour. Ihned po prvních tónech začíná dav skandovat Ferry,Ferry,Ferry. Ten se po krátkém úvodu objevuje na pódiu a roztancuje dav trackem I love you od německého dua Kyau and Albert.

Rodák z Rotterdamu je známý tím, že jeho sety se skládají především z jeho produkce. Ani dnešek nebyl výjimkou, a proto jsme mohli slyšet takové hity jako Brainbox, Out of the blue (v exkluzivním Giuseppe Ottaviani remixu), Rock Your Body Rock či Fire. Některé věci jsme za ten večer mohli slyšet dokonce dvakrát. Abych pravdu řekl, nevím zda-li se jednalo o vědomé jednání, či pouze o drobnou chybku, jinak neuvěřitelného setu.

Pohádkový konec
Ferda, který s námi slavil své narozeniny, se rozhodl na přání davu zahrát jako poslední skladbu Exhale, na které spolupracoval společně se světovou jedničkou Armin van Buurenem. Musím říct, že přítomný dav začal doslova šílet. To už se na scéně, ale objevila Laydee Jane a mistr se připravoval k odchodu a my společně s ním.

Shrnutí

Ferry sám sebe tentokrát překonal a vypustil na nás plejádu jeho největších hitů. Světelný park byl srovnatelný s jakoukoliv jinou akcí, avšak pár lidem vadila absence laseru na párty. Mě osobně taková to věc vůbec netíží. Jediné mínus bych snad udělil za přepálený zvuk, který se mi zdál dosti nahlas. Akce s hodně přáteli a kamarády se vyvedla na výbornou.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FERRY CORSTEN

Sobota 5. 12. 2009
Vstup: 690-790 Kč, na místě 890 Kč
Vystupují:
Ferry Corsten a další
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
sam
15. 12. 2009 | 08:18:47
+0 | -0
hoodne slabouckej reportik,kratky,malo poznatku a nic nerikajici o akci..tento clovek je pise,tak nezazivne vsechny.ani ankety nejsou..
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika