Koledy na vánoční Vogue neuslyšíte

Koledy na vánoční Vogue neuslyšíte

20. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní Vánoce zapomeň na nudné koledy u stromečku! Užij si pořádný vánoční mejdan na klubové noci Vogue: Christmass edition. Štědrý večer v pražském klubu Mecca přináší vánoční program v čele s autorkou noci – djkou LayDee Jane a jejími hosty.
Tentokrát bude místo za mixpultem patřit pražskému matadorovi dj Petu Walkovi a chybět nebudou ani dj Fcuk, DejFF a hudební projekt Trancegate. Navíc VOGUE nadělí každému 10. příchozímu stylový vánoční dárek!

Prosincový díl klubové akce VOGUE připadne přesně na Štědrý den, takže po rozbalování dárků doma vyraž na tu hudební „nadílku“ do Meccy. Akce bude tentokrát bez tradiční módní přehlídky, zato s předními českými djs. „Nápad se štědrovečerním dílem VOGUE Vánoce souvisí s tím, že mám tyto svátky opravdu moc ráda a chci se o tu skvělou atmosféru podělit s dalšími,“ vysvětluje LayDee Jane, protagonistka VOGUE. Protože však bude Štědrý den, „štědří“ jsou i organizátoři této noci, a proto každý 10. návštěvník dostane vánoční dárek v podobě stylového trička nebo CD.

říjnová Vogue

LayDee Jane, hlavní tvář této klubovky, si vedle svého speciálního vánočního setu připravila hudební vánoční dárek pro návštěvníky. Tím je pozvání dj Peta Walka, který je stálicí pražské hudební scény. Na unikátní vánoční edici VOGUE nebude chybět rezident noci dj Fcuk, hudební live projekt Trancegate a dj DejFF.

Dodal: Aleš Povr, 4info.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

VOGUE - CHRISTMAS EDITION

Čtvrtek 24. 12. 2009
Vystupují:
LayDee Jane, Fcuk, Pete Walk, Trancegate, DejFF 2nd stage - DejFF, Fcuk
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika