Silvestr ve Studiu 54 slibuje velkolepou show!

Silvestr ve Studiu 54 slibuje velkolepou show!

22. 12. 2009  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Studio 54 láká na nejdelšího Silvestra v Praze! 15 dj´s, 19 hodin exkluzivní hudby, CD + dárek pro každého návštěvníka zdarma – to a mnohem více očekávejte od letošního Silvestra v jedničce mezi českými afterkluby!
Do přivítání Nového roku zbývá jen několik málo týdnů, a tak si asi každý z Vás pokládá otázku, na jakém místě stráví Silvestra a oslaví tak příchod roku Nového z desítkou na konci. Pokud se rozhodnete trávit letošního Silvestra v naší metropoli, nabízí se Vám bezesporu nespočet možností, kam vyrazit za skvělou zábavou.

Renomovaný pražský afterklub Studio 54, které působí na taneční scéně téměř devět let, si pro Vás tentokrát připravilo opravdu exkluzivního Silvestra, na kterém se rozhodně nudit nebudete a užijete si tak jedinečný mejdan za doprovodu těch nejlepších dj´s z řad předních rezidentů tohoto klubu!

Silvestrovský mejdan startuje již ve 22 hodin, kdy se začne za mixážním pultem střídat exkluzivní sestava dj´s. Těšit se můžete na oblíbenou dvojici, která má na svém kontě nejúspěšnější klubovou noc roku 2008 – Dirty Dancing a sklízí úspěchy se svou vlastní hudební produkcí – Tommy Rogers & Peet, postava, bez které by nebyl tento úspěšný klub tak osobitým – dj Enrico, nezkrotný bavič známý svými tanečními kreacemi Texx, dále matador pražské scény Pete Walk, energický Subgate, houseová princezna Adlet, oblíbený Ronny, severočeský Béďa, Yan Dark, Migell, Faith, Marshall, Smoke, Veekay a Rudoff.

Neopakovatelné atmosféry si můžete užívat až do pozdních odpoledních hodin Nového roku a věřte, že pokud nedorazíte, budete toho litovat a čekat další rok na nejrozjetějšího Silvestra v naší metropoli s nabitým lineupem a exkluzivními silvestrovskými sety!

Cena jedné vstupenky na Silvestra ve Studiu 54 činí v předprodeji příjemných 490,- Kč/ na místě pak 590,-Kč, ve kterých je zahrnutý dárek v podobě exkluzivního silvestrovského CD, jež namixoval Tommy Rogers a dvou volných vstupů na Studio 54 night do pražské Meccy, která se uskuteční 2.1.2010.

Více informací naleznete na eshop.xpp.cz a www.studio54.cz

Dodal: Ondřej Beránek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SILVESTR VE STUDIU 54

Čtvrtek 31. 12. 2009
Vstup: 590 Kč
Vystupují:
Tommy Rogers & Peet, Texx, Enrico, Pete Walk, Subgate, Adlet, Ronny, Béďa, Yan Dark, Migell, Faith, Marshall, Smoke, Veekay, Rudoff
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika