Roman Rai a rok 2009

Roman Rai a rok 2009

14. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Roman Rai se v roce 2009 činil a my jsme velice rádi, že vám plody jeho tvorby hned z počátku Nového roku můžeme představit.
Asi tou největší zajímavostí byla pro Romana v roce 2009 především produkční spolupráce se světoznámým argentinským djem a producentem Ricky Ryanem. Společně v pražském Romanově studiu zkomponovali šest skladeb, z nichž se dvě nejzásadnější objevily hned na prvním Ryanově albu, které před měsícem pod názvem Bring the Beats vydal italský label Aenaria Music. Toto album si již získalo podporu takových jmen jako například Laurent Garnier či Hernan Cattaneo.

Skladby Little India a Snake Charma vznikly v Romanově studiu na Pražského povstání v průběhu loňského léta a jsou ukázkou společné producentské práce obou výše zmíněných. Dalším společným počinem je skladba Magic Mountain, na níž Roman Rai následně udělal i velmi originálni remix. Pokud máte zájem není nic snazšího než si vše poslechnout a případně i zakoupit na hudebních portálech (např. www.beatport.com ) a samozřejmě i dalších.

A aby toho nebylo málo připomínáme i nedávno vydané Romanovy remixy pro úspěšného českého producenta Sonorityho. Jeho skladbu Těhotenství přepracoval do tanečnějšího hávu a naopak - pro matadory minimálové scény připravil v příznačné underground house náladě remix známého ruského projektu Moonbeam pro značku Beef records.

Dodal: Milan Zygmunt
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika