Dj Tráva slaví narozky s Kollektiv Turmstrasse

Dj Tráva slaví narozky s Kollektiv Turmstrasse

26. 01. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jedna z největších ikon české klubové scény dj Tráva z dortu sfoukne v pátek 29. ledna 45 svíček. K této příležitosti si pozval gratulanty více než příhodné: z Hamburku dorazí polovina dvoučlenného projektu Kollektiv Thurmstrasse. Německé duo si svým minimal zvukem podmanilo elektronickou scénu a s klidem můžeme říct, že patří mezi to nejzajímavější, co současné hudební Německo nabízí.
Dj Tráva začal svoji kariéru v roce 1995 v legendárním klubu Bunkr, odkud se v roce 1996 přesouvá do klubu Roxy, kde se po boku dje Loutky stává rezidentem dnes již kultovního večera Shake. Od roku 1997 vede vlastní večer Mix, který ve své době udával tempo pražské klubové scény, v roce 2000 je Mix v anketě Czech Dance Awards vyhodnocen jako párty roku, kategorii Dj roku několikrát vyhrál i samotný Tráva.



Kromě vystupování v klubech po celé Evropě má za sebou i práci ve studiu. Jako člen projektu Significant Other se podílel na úspěšném albu MONGO.LOVE. Jeho skladba se dokonce dostala na známou kompilační řadu José Padilly Café Del Mar. Na hudební scéně si dj Tráva vyzkoušel i roli šéfa hudebního labelu – patří mu značka Lex Records, na níž vyšlo celkem pět počinů.

Ocenění:

„DJ roku 1999“
(podle magazínů Tripmag, Bassline, Rock Report)

„DJ roku 2000“
(podle magazínů Tripmag, Report)

„DJ roku 2002“
(podle magazínu Report)

„DJ roku 2002“ Slovenská republika
(podle magazínu Bajkonur)

Svůj set na narozeninách samozřejmě odehraje nejen zahraniční hosté a hlavní postava večera, oslavenec dj Tráva. Ke gratulantům se připojí i Techhouse.cz dj Raidem. Dj Tráva bude hostem v úterní směně Josefa Sedloně na Rádiu 1, a to v 18.40.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TRÁVA´S BIRTHDAY WITH KOLLEKTIV TURMSTRASSE

Pátek 29. 1. 2010
Vstup: 100 / 150 Kč
Vystupují:
live: Kollektiv turmstrasse (Ger) DJs: Tráva, Raidem
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika