JZD promotion slaví s Oscarem Mulerem

JZD promotion slaví s Oscarem Mulerem

02. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Po první šťastné volbě hlavní hvězdy desátých narozenin JZD v podání Marka Nastiče přicházejí jedenácté narozeniny s dalším světovým headlinerem. Ve Valašských Kloboukách vystoupí jako hlavní host djská hvězda z Madridu - Oscar Mulero.
Nemá cenu popisovat,  jak jsou jeho sety nabouchané energií, gradací, čistotou mixu, to vše podpořené jeho španělským charisma (stejně se můžete na netu mrknout na jeho podání ), ale bonusovým faktem je sledovat Mulerovo vystoupení , které je pastvou pro oči. V případe Oscara Mulera se jedná o světovou techno elitu. Jeho produkce není výjimkou a Mulero se tak zařazuje mezi producentská esa. V jeho tvorbě je stále co nabídnout a to hlavně v této době, kdy je na trhu tolik stejných neoriginálních techno tracků.

Z jeho profilu se dá vyčíst, že byl ovlivněn vším možným, jmenujme např. Joy Division,Bauhaus, Killin Joke,The Sound,Sad Lovers and Giants, Six Comm, Severed Heads, Ximox, The Neon Judgement, Trisomie 21, Front 242, Nitzer Ebb, Klinik, A Split Second, DAF, Kraftwerk, Model 500,Carl Craigh, Jeff Mills, UR, Drexciya, Opplereffekt, LFO, Gescom, Autechre,AFX a mnoho dalších.



Šikovný Oscar začíná hrát v madridských klubech. Daří se mu, což vyústí v hraní i v těch nejlepších jako např.  Capital, Kitch nebo Babia. V roce 1994 se stává jedním ze zakladatelů klubu Omen, který se stává v devadesátých letech centrem dění klubové scény v Madridu . Zde se hrál především tehdy velmi populární acid či psy trance. V této době není ve Španělsku nouze o nové šikovné tváře , mezi které Mulero bezproblémově zapadne .Díky svému umu za mixpultem získává stále větší slávu. V roce 1998 už Mulero hráje po celém Španělsku a začíná být hodně známý také jinde ve Světě.

Kromě několika mixovaných kompilací začíná vystrkovat růžky i jako producent. První jeho počiny právě vyšly na kompilaci Techno Valencia 3 (1992) a jako člen seskupení New Word vydává track Nuclear zone. Po pauze následuje další producentský počin pod pseudonymem Quite Unusual na labelu Brainwaves ( 1999) . První vinyl vydává Mulero v roce 2000 na Kobayashi Recordings kde také naleznete track Brno.

Začíná také vydávat na svém životně spojeném labelu Warm up recordings. Oscara si později oblíbili producenti jako je Ben Sims, Go Hiyama , Exium nebo např. španělský kovový mistr Christian Wunch , což vyúsťuje v pozdější spolupráci na jejich labelech. V jeho diskografii se můžete dočíst , že i jako remixér neusnul na vavřínech(zde remixuje na profláklých labelech Up front,Stimulus, německý Tresor, Wols a spoustu dalších ).

V roce 2003 jako Trolley Route debutuje se svým albem A Ochi Chiusi , vyšlo to na labelu Pure Plastic.Pod přezdívkou Dr. Smoke vydává také drum and bass tracky. Nesmíme také opomenout spolupráci ze slovákama Tokym, Loktibradou či Bossem na labelech Palicavonzvreca, Numb či Antidandruff. Zatím jeho poslední album Exercise Two (2009) vyšlo na OM digital.

V únoru neváhejte a přijďte s námi oslavit jedenácté narozky a zažít atmosféru kdy na Klobučanu odletí střecha !

Dodal: Martin Liška, JZD Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

11 YEARS OF JZD PROMOTION

Sobota 20. 2. 2010
Vstup: Bude upřesněno
Vystupují:
Oscar Mulero, atd.
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika