Pestrý únorový Human Traffix: Diome & Face

Pestrý únorový Human Traffix: Diome & Face

02. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Loutka se v pátek 5. února vrací do Roxy! Tentokrát si za gramofony přibral dva na slovo vzaté hudební fajnšmekry: djové Face a Diome odehrají společný back 2 back set! Únorový Human Traffix slibuje pestrou nabídku rovných beatů!
Plzeňský Diome je členem bookingu Vivacity, dj Face zase redakce Techna.cz: jistě ho znáte jako Myclicka. Díky pestré sestavě si tak budete moct zatrsat na staré houseové pecky, nu disco, elektro, ale i na deepovější kusy, především v podání Face.

face

Diome je známým zástupcem plzeňské klubové scény, na níž působí již od roku 1997, kdy se stal rezidentem tamního dnes již legendárního klubu Mazaný králíček. V roce 2000 byl vybrán jako český zástupce na Redbull Music Academy do Dublinu.

Kromě bohaté produkční činnosti má za sebou vystoupení na festivalech Rock For People nebo Summer Of Love, po boku jmen jako Michal Pavlíček (Pražský výběr) nebo Zdeněk Bína (-123 minut). Od roku 2005 ho můžete slýchávat v éteru na vlnách Českého rozhlasu Plzeň, kde moderuje pořad Bez Filtru.

Pro ochutnávku nabízíme disco, houseový set dje Face.

Dodal: Ondrej Golis, Roxy Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HUMAN TRAFFIX

Pátek 5. 2. 2010
Vystupují:
Diome, Face, Loutka
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika