Jean Michel Jarre: koncert se přesouvá na květen

Jean Michel Jarre: koncert se přesouvá na květen

07. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Jean Michel Jarre se rozhodl přeložit svůj liberecký koncert na nový termín, z důvodu zachování absolutně dokonalé produkce, která by k původně oznámenému termínu nebyla kompletní. Jean Michel Jarre svým příznivcům garantuje, že v květnu je čeká opravdu velkolepá podívaná. již zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na nový termín.
Na svém nadcházejícím světovém turné Jean Michel Jarre pozve diváky na cestu do svého pozoruhodného světa, aby se zcela ponořili do jeho nadčasové hudby a vize. Na toto turné vyráží Jean Michel Jarré se zcela úplně novou produkcí, která je nabitá energií obřích koncertů a emocemi halových vystoupení. Půjde o fúzi analogových syntezátorů, progresivní digitální technologie, obří projekce v HD rozlišení, velkolepé laserové a světelné show. Jean Michel Jarre vytvořil show, do které vtisknul svůj jedinečný výraz a talent pro vytváření neopakovatelných událostí.

Jean Michal Jarre je novátorský umělec, který svými show pobavil a nadchnul miliony lidí po celém světě, a je i držitelem několika světových rekordů v návštěvnosti. Se svojí elektronickou tvorbou a pozoruhodnými živými představeními navštívil již téměř celý svět a zanechal svůj otisk na místech od londýnských Docklands, přes Pyramidy v Egyptě, až po Čínu nebo Moskvu.

V roce 2008 absolvoval velice úspěšné evropské turné, na kterém oslavil třicáté výročí vydání legendárního alba Oxygene, jímž nadchnul i diváky v pražské O2 aréně. Jean Michel Jarre pro své „World Arena Tour“ vytvořil velkolepou produkci plnou vysoce moderních technologií, přesně na míru halám a arénám, kde představí hudbu ze svých nejúspěšnějších nahrávek. S tímto programem se v loňském květnu představil v ostravské ČEZ aréně, nyní s ním přijíždí potěšit fanoušky v Liberci.

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

JEAN MICHEL JARRE WORLD ARENA TOUR

Středa 26. 5. 2010
Vstup: Předprodej od 890,- do 1.320,- Kč
Vystupují:
Jean Michel Jarre
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika