Bon Finix na Resistance

Bon Finix na Resistance

11. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tato klubová párty se koná 12.3. a bude mít pro tento večer podtitul Albi B-Day Party, na níž si Albi zahraje s celkem šesti djs! Všechny dje vám velmi rádi představíme.
BON FINIX /// Kick Da Night - Praha

Jako hlavní host k nám dorazí Bon Finix, který na párty dokáže vždy vytvořit skvělou atmosféru a doufáme, že i v našem klubu tomu nebude jinak! V současnosti hraje vše, co má pozitivní energii od electro house až po našlapaný progressive s trancovými prvky. Ve své kariéře si zahrál v předních pražských klubech jako Mecca, Duplex, Roxy, Radost FX, Studio 54 a mnoho dalších klubech po celé ČR jako např.: ostravský Fabric nebo brněnské 7.Nebe. Měl také možnost se zúčastnit mega akcí jako je Transmission, Hradhouse, Mácháč, Creamfields. Má i svou rezidentní noc Kick Da Night, která má momentálně domov v populárním pražském klubu Prdel. Pod stejnojmenným názvem Kick Da Night si můžete poslechnout i jeho radio show, která se vysílá každé pondělí na internetovém rádiu Sensation Factory.

NESQUIK /// Rehab, Mecca, Duplex - Praha

Dalším kdo na této akci vystoupí je pražský DJ Nesquik, který má za s sebou také mnoho úspěchů. Jeho současná stylová definice zahrnuje progressive, tech-house a electro, které ve svých setech míchá s chirurgickou přesností. Začíná se prosazovat svým spontánním vystupováním a v poslední době také jako nadějný producent, který se svou poctivou prací ve studiu snaží o jedinou věc - pobavit lidi! Za svou kariéru vystoupil po boku těch největších zahraničních jmen jakými jsou Carl Cox, Marco V, Sébastien Léger a jeho sound je slyšet na všech známých eventech (O2 Arena, Mecca, Duplex). Právem se stal rezidentem dvou top tanečních klubů v Praze. Zároveň je také spoluzakladatelem stylové rezidentní noci Rehab v klubu Mecca, která běží již třetí sezonu.

SLICK /// Dance EXXtravaganza, Evropa 2 - Praha

Třetím a zároveň posledním pražským DJem, který se nám na akci představí je DJ Slick. Do svých setů si vybírá tracky, které jsou plné melodií, vokálů, ale také silných basových linek a tvrdých beatů. Tato pečlivě namíchaná směs přivádí všechny party people k euforické radosti z poslechu a strhává je s sebou. Vystoupil v klubech jako Mecca, Duplex, Roxy, Vertigo a mnoho dalších výborných klubech v ČR. Momentálně je rezidentem v pražském klubu Silwer Cafe Bar a dále také v pořadu Dance EXXtravaganza na rádiu Evropa 2.

WAITER & SLICE /// Saturday House – Zlín

Přivítáme i zlínské duo Walter & Slice. Tito kluci hrají spolu poměrně krátkou dobu, ale jdou si za svým snem a dělají to, co je baví! Spojil je ojedinělý zvuk minimalu a housu, kterým se na různých večírcích prezentují. Za zmínku stojí i jejich rezidentní akce Saturday House se kterou začali na venkovní terase zlínského mrakodrapu a snaží se, aby jejich akce byly něčím originální a jedinečné.

ALBI /// Resistance, Suteren Lounge – Šumperk

A jako posledního Vám představíme rezidenta této akce, jímž není nikdo jiný než Albi, který se ukáže se svým progressive house soundem. Navíc celou tuto párty, která začíná už ve 20:00 doplní laser show se 3 lasery! Určitě se máte na co těšit a my se budeme těšit na Vaši návštěvu.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RESISTANCE

Pátek 12. 3. 2010
Vstup: 70,- (FB 50,-)
Vystupují:
bon finix, nesquik, slick, waiter & slice, albi
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika