Vyzpovídali jsme Martina Kučeru k Time Warpu

Vyzpovídali jsme Martina Kučeru k Time Warpu

25. 10. 2005  |  Autor: redakce  |  Komentáře (3)
Oficiální vyjádření jsme zveřejněli v úterý, ale přesto nám to nedalo, nezeptat se zástupce agentury United Music, Martina Kučery několika otázkami, jak celou TDK párty viděl on svýma očima, jak opravdu UM reagovala na absenci djů, jak Martin vidí budoucnost Time Warpu a vůbec, podívejte se...
Ahoj Martine, dlouho očekávaný TW máme za sebou a kolem této události je několik otázek, které bychom v tomto interview rádi odhalili.

Snad nejdiskutovanější téma v posledních dnech byla absence dvou djs. Co se vlastně stalo, jak dlouho do předu jste to věděli, jak jste to řešili a co si o tomto problému myslíš?
V případě Luciena Foorta došlo k tomu, že ztratil pas, a tudíž nemohl přiletět podle plánu. To jsme zjistili asi v 5 hodin odpoledne, kdy nám sám zavolal a omlouval se. Bylo mu to velmi líto, a žádal nás o možnost hrát na jedné z našich dalších akcí.

Ricardo Villalobos jednoduše nepřiletěl. Doprovod na něj čekal hodinu na letišti, nikdo se mu nemohl dovolat, a ani nikomu z jeho bookingu. Včera jme se dozvěděli, že v pátek dostalo otravu z asijského jídla, a zkolaboval. Tohle se nám zdá trochu nepravděpodobné, vzhledem k tomu, že ještě v pátek hrál na velké akci v Berlíně. Ricardo je znám svou chutí do života, a dokáže si party užít na maximum. Jednoduše si myslíme, že to v pátek trochu přehnal, a pak se mu nechtělo cestovat do Prahy.

Vzhledem k tomu, že jsme obě skutečnosti zjistili téměř 2 hodiny před akcí, museli jsme nejdřív dohodnout s ostatními vystupujícími změnu lineupu. Tzn. na TDK Time Warp stagi hráli Felipe a Tiefschwarz o 45 minut déle, na Krafty stagi San o půl hodiny a Marco V o hodinu. Bohužel, všechny line-upy byli již vytištěné, rozlepené po paláci, a brožurky připravené pro návštěvníky. Narychlo jsme vytiskli několik nových line-upů na místě a roznesli po prostorech.
Mrzní nás to stejně jako návštěvníky, protože toto se nám ještě na naší akci nestalo. Na druhou stranu, mnozí změnu v line-upech přijali s nadšením, a užili si své oblíbené hvězdy mnohem déle.

Jak vidíš budoucnost Time Warpu v Čechách? Bude pokračování? A vůbec, pokud můžeš, pověz něco o dalších plánech TW.
V tuhle chvíli se celá akce vyhodnocuje. Určitě má takový formát party u nás budoucnost a chceme jej zopakovat. Otázka je, zda to bude zrovna Time Warp, nebo náš vlastní festival. Vše záleží na jednání z agenturou Cosmopop. Jejich přínos pro tuto akci byl minimální, a kromě jména akce, několika DJ´s a hlavního partnera jsme celou akci řešili sami. Nové jméno není problém, partnery dokážeme zajistit taktéž, a booking umělců je to nejmenší. Ale uvidíme, záleží na nabídce a poptávce.

Jedna organizační: Celý koncept párty byl kompletně převzatý, nebo jste jej mohli nějakým způsobem upravit?
Jak jsem řekl v předchozí otázce. To co dodával německý partner byl line-up TDK Time Warp stage, název akce a sponzor. Zbytek jsme řešili sami, tzn. reklamní kampaň, internetové stránky, obě stage, videoprojekce, booking Krafty stage, VIP sekci a celkovou produkci a catering.

Jaký byl podle tebe největší klad a naopak největší mínus této akce?
Myslím, že kvalita a provedení obou hlavních scén, nová jména, VJ´s z holandska a kvalitní organizace bez závažných chyb jsou určitě těmi kladnými body. Neúčast dvou jmen a drobné technické potíže jsou těmi zápornými.

Jak bys osobně ohodnotil výkony jednotlivých djs?
Bohužel jsem neměl možnost vidět a slyšet všechny hvězdy dostatečně dlouho, ale určitě Marco V byl pro mě největší zážitek. Sven Vaeth nezklamal, a hodně se mi líbil San a Ruby.

A který z nich tě chytnul nejvíc?
Jak jsem již řekl, Marco V byl pro mě hvězda večera. Hudebně mi je nejbližší, a je to hlavně skvělý člověk. Bez problémů přidal hodinu hraní. Líbí se mi jeho produkce a způsob, jakým baví publikum. Když zahrál první desku, věděl jsem, že to byla správná volba.
3 KOMENTÁŘE
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
janek
26. 10. 2005 | 10:39:31
+0 | -0
Tak o Martinovi je znamo, ze pr ma fakt za zly, to se mi na nem libi... ostatne tusim, ze zacinal prave v pr agenture :-)
Jan
26. 10. 2005 | 10:25:37
+0 | -0
ano, velice diplomaticke, taky bych nehledal mouchy na vlastni akci, to chapu...
n/a
26. 10. 2005 | 09:14:48
+0 | -0
hezka obhajoba martine!! Hlavne at prijede tiesto!!
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika