Kapela KOFE-IN vyráží na jarní šňůru

Kapela KOFE-IN vyráží na jarní šňůru

22. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina KOFE-IN kombinuje rockovou muziku s elektronickými základy. Loni vydala debutové album Osobní vesmír a natočila neobvyklý 3D videoklip k singlu Sebe mi dej.
Pozici respektované klubové i festivalové kapely se bude snažit udržet i letos a v březnu vyjede na jarní šňůru koncertů. V itineráři najdete několik tradiční zastávek jejích koncertních turné jako jsou Praha, Brno, Ostrava a Opava, poprvé se v něm objevuje Kroměříž, Kadaň nebo Jablonec nad Nisou a naplánována jsou také zahraniční vystoupení v Bratislavě a Berlíně.

kofe-in

Skupina KOFE-IN odehraje všechna vystoupení s baskytaristou Markem Zemanem, který působil ve formacích Banana a Evolution Dejavu. Na zvuk a projev kapely má tato novinka nadmíru blahodárný vliv. Část tour KOFE-IN absolvuje jako special guest kapely Cocotte Minute. Na koncertech zazní i písně, které by se měly stát základem nové desky, jejíž vydání se plánuje na příští rok. Nový materiál napovídá, že se v porovnání s debutovým albem Osobní vesmír bude jednat o poněkud ostřejší a přímočařejší zážitek.

Nevšední 3D videoklip k písni Sebe mi dej, který skupina natočila v loňském roce, uspěl v hitparádě na AlternativaTV i v pořadu Pětka v Pomeranči. Tvůrci Rockparády rádia Fajn Rock Music ho dokonce zvolili nejlepším českým klipem uplynulých dvanácti měsíců.

V polovině března kapela KOFE-IN představí nový videoklip, tentokrát k písni Drogy. V porovnání s průlomovým prvním klipem bude relativně nízkonákladový, technicky a vizuálně však neméně zajímavý. Pod taktovkou režiséra Allana Šuberta byl celý natočen ve full HD rozlišení pouze na digitální fotoaparát s 35 mm čipem. Provokativní téma klipu podpořené halucinační atmosférou mu možná zavře dveře do mainstreamových televizních hitparád, kapela však předpokládá, že bude žít vlastním životem především na internetu a jeho sociálních sítích.

Jarní šňůra koncertů kapely KOFE-IN startuje 4. března. Dočkáte se tepajícího electro-rocku, nápadité melodiky, saxofonových sól i teatrálních gest. Přijďte si poslechnout prověřené songy z alba Osobní vesmír a připravte se také na ochutnávku nových skladeb, nový zvuk i nové zážitky!

Termíny koncertů a informace o kapele najdete zde:
http://www.kofe-in.cz
http://www.myspace.com/kofeinmusic

Dodal: Naďa Satková
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika