Březnový XPRNC odhaluje line-up!

Březnový XPRNC odhaluje line-up!

22. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (1)
Jak se zdá, zájem o techno ve zdejším kraji opět stoupá a březnová Xprnc je toho logickým obrazem. Ačkoli se to nezdá, výběr hostů byl skutečně oříškem. Adeptů byla celá řada. Nebýt omezen rozpočtem, dalo by se zajisté kouzlit. Ale i tak myslíme, že lineup je velmi dobrý a fanoušci tvrdých beatů si přijdou na své.
Džejár je ikonou pardubického kraje, známý především díky úspěšné techno open air Svojšice, takže kdo jej zná, ví, že to umí pěkně rozpumpovat. Kaisersoze je další v řadě, který nepotřebuje velkého představování. Legendární techno halovky Orion Hall jej proslavili natolik, že ze svého věhlasu může dodnes těžit. Jirka je technicky velmi precizní dj a jeho vzor Richie Hawtin se v něm nezapře:-).

klikaboyz

Djka Sonja je ozdobou lineupu. Představila se u nás již několikrát a vždy s úspěchem, takže své místo má vyloženě zasloužené. Klikaboyz [Subsist & Ala] jsou dalším pojmem ne neznámým. Po delším čase si připravují opět společné vystoupení v podobě midi clock setupu, takže dva notebooky, dva Abletony, dva midi kontrolery a spousta efektů. Máte se určitě na co těšit! No a v neposlední řade se o start postarají dvě nové tváře, nikoli však nezkušené, z Jaroměřského Bastionu djs Phila & Jazzquick.

Zvuk bude opět poctivé EAW hrající v plném rozsahu krásně dynamicky, takže si hudbu zcela jistě užijete bez omezení. O projekci se tradičně postará Speedy, který namaluje sem tam i nějaký ten textík, abyste byli v obraze, když budete pod obraz:-) Vstupné sto zlaťáků je zaběhlé, takže není co řešit a 12.března 2010 na viděnou!

Pozor: Opět bude vypraven Xprnc Bus....info později:-)

Line up:


20.00 Phila & Jazzquick
22.00 Sonja
23.30 Džejár
01.00 Kaisersoze
02.30 Klikaboyz (Subsist & Ala)

Dodal: Petr Toman alias Subsist, Klika
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

XPRNC

Pátek 12. 3. 2010
Vystupují:
Phila & Jazzquick, Sonja, Džejár, Kaisersoze, Klikaboyz (Subsist & Ala)
Další informace
1 KOMENTÁŘ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
clubber
24. 02. 2010 | 20:57:15
+0 | -0
misto konani?
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
MP3 KE STAŽENÍ
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika