Éterická Imogen Heap zavítá do Prahy

Éterická Imogen Heap zavítá do Prahy

24. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Dne 2. března vystoupí v pražském Divadle Archa jedinečná zpěvačka a skladatelka Imogen Heap. Před pár týdny se tato britská hvězda stala čerstvou držitelkou ceny Grammy, a to za své poslední album Ellipse. Tato skutečnost okamžitě nastartovala obrovský celosvětový zájem o její koncerty.
Imogen Heap patří k umělcům „nové doby“, tudíž podporuje velmi aktivně komunikaci v rámci sociálních komunitních sítí, velmi hojně komunikuje s fanoušky na Facebooku. Ostatně právě tam mohli její fanoušci sledovat první minuty radosti po předání ceny Grammy v backstage. Teď přichází tato umělkyně s další lahůdkou a tahákem pro fanoušky.

imogen heap

Pošli svoji hudbu a staň se předkapelou Imogen Heap
Na všech zastávkách turné mají fanoušci, kteří se věnují muzice, šanci stát se předkapelou Imogen Heap, vedle „Back Ted N-Ted“, který s ní vystupuje v rámci celého turné. Chcete-li se stát slavnými a vystoupit v Praze 2. března jako předskokani Imogen Heap, stačí poslat link na vaši tvorbu přímo Imogen a pak už jen čekat, že se na vás usměje štěstí. Více informací najdete zde.



Imogen éterická i elektronická
Součástí jejího pražského vystoupení budou songy z nového alba Ellipse, ale samozřejmě také velké hity z let minulých. Doplní je zajímavé dekorace, například velký strom přes velkou část pódia a také spousty hudebních nástrojů, na kterých Imogen Heap předvede své umění. Těšit se můžeme i na netradiční formy, např. intra v podobě hraní na hrdla skleniček.

Je rozhodně na co se těšit, hvězda Imogen Heap stoupá strmě vzhůru. V USA je již hvězdou první velikosti, nejenom proto, že si z jejího hitu Hide And Seek vypůjčil nedávno samply Jason Derulo a vytvořil s nimi celosvětový megahit Whatcha Say.




Dodal: Jarda Hainzel, 10:15 Management
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

koncert: IMOGEN HEAP

Úterý 2. 3. 2010
Vstup: 770 Kč
Vystupují:
Imogen Heap
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika