Nová noc WHOOP!! zahajuje s Aquasky

Nová noc WHOOP!! zahajuje s Aquasky

25. 02. 2010  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Chtěli jste mejdan? Tady ho máte! Whoop!! je nová pravidelná noc, kterou společně pořádají t2b sound, BreakArt a Neo Violence. Startuje se 12. března v nově otevřeném multikulturním prostoru Pilot. Na zahajovací párty vystoupí jako hlavní host člen legendárních Aquasky Brent Newitt!
Aquasky již před 15ti lety začali produkovat drum & bass, který časem opustili, aby se vydali cestou breakbeatu. Na labelech Passenger a 777 Records si našli svůj zvuk, jenž si oblíbil například i Fatboy Slim, Tihle ostřílení hoši z UK dali elektronické scéně desítky skladeb a snad ještě víc remixů. Nebojí se do svých tracků zakomponovat prvky acidu, disca, electra i drum & bass.

aquasky

Zatím jejich poslední EP Deep Fat Frequencies bylo přijato s velmi kladným ohlasem u DJs i veřejnosti. V současné době, stejně jako spousta jejich kolegů přešli na 4/4 rytmus s prvky bassline, breakbeatu, "old school" prvků a new-rave breaks. Prostě žádná nuda! Jak si s lidma dokáže pohrát právě Brent Newitt se mohlo minulý rok přesvědčit například i brněnské publikum.

O support se postarají zástupci české scény. Všem dnb fans moc dobře známý Pixie, který se představí ve speciálním breakbeatovém setu, stejně jako DJ Z-Aires z Mayapur Sound Systemu. Dále se představí mladí propagátoři nových stylů a směrů dMIT.RY a Felix! a za breakart.cz Thiew, který tentokrát drum & bass vymění za rovné beaty. Ten mimo jiné byl také nominován v anketě Czech Drumandbass Awards mezi adepty na DJe roku.

Pokud Vám prostor Pilot vůbec neříká, tak si pište, že stojí za to ho objevit! Návštěvníci se mohou těšit na kvalitní 12 kw sound, light show, fotbálky, plné bary a další vychytávky speciálně připravené pro tuto party. Whoop!! je jasná výzva pro ty, kteří chtějí mejdan s čerstvým a pořádně hutným zvukem.

Whoop Whoop!!

Mixy od Aquasky ke stažení:

Party Bangers Mix
Fried My Little Brain

Facebook
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

WHOOP!!

Pátek 12. 3. 2010
Vstup: 150/200 Kč
Vystupují:
AQUASKY, Pixie, d.mitry, Z-Airs, Felix!, Thiew
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika